Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Stáhněte si plakáty nové Octavie (4 barvy)!!

12 komentářů

navic mi pripada, ze vsechny barvy krome puvodni stribrne jsou delany umele v grafickym editoru
Vždyť to máš v tom článku napsáno , že je to uděláno ve Photoshopu v o l e 😊
Hnus. Horší disajn nemohli vybrat. Je to jenom přepracovaná stará oktávie. V Autokaru jsem viděl mnohem lepší návrhy. S tímhle díru do světa neudělaj.
By ses divil kolika lidem se bude libit.Ja hlasuju pro 2- (to tu samozrejme neni) a ty?
Ty ses dobry pero v Autocaru je to slepenej Phaeton a Roomster to by asi neslo...
No abys ses z toho nemeckyho casaku nepo.... Polozil jsem ti jednoduchou otazku ale vidim ze neumis ani do peti napocitat a to doslovne.
Vy jste fakt velký péra,
Ufff to jsem se ale lekl! Takovou hrůzu bych si dal jako tapetu jenom kdybych měl 4 promile v krvi. To auto je fakt děsný!
Jinak s tím přebarvováním - slušná práce.
říkáš auto je děsný ,ale jezdíš v trabantu nebo na kole.Takové pitomce mám nejraději
Panáčku, plácáš z hladu. V Trabantu nebo na kole možná jezdíš ty. Ikdyž promiň, pasoval bych tě na Škodu Favorita. A pěkně vytuněnýho. V těch totiž jezdí ty správný paka.
To je Icemane velice inteligentní přístup. Urážet všechno a všechny. Takový lidé toho většinou nikdy moc nedokázali. Hlavně, že se ti uleví.
Ha, chyba. Mám tam blbý i/y, samozřejmě má být takoví lidé