"podrobný popis je §tnng296 zde"
(nebyval pod clankem e-mail?)
delete-me-PLZ
0
Chces smaznou uplne, nebo jen tenhle prispevek?
0
"Ty ses TAK ZLEJ !!!" 😄)
0
Zlej a zere maly deti 😉
Kdybys chtel, tak tu mam zase Hi-res obrazky.....
0
Astona? To by bylo gut, uz mi na plose dlouho truni FPVcko. 😄
(Ten muj Email.cz by uz snad otravovat nemel - teda pokud nemas novou adresu. Mam tam uz asi tri ...)
0
Zlej? Z Tvych prispevku jsem pochopil, ze jsi priznivcem Jagu. Ja taky, takze proc bych kolegovi nepomohl? Byla to nabidka na pratelskou pomoc Zastavil jsem se na posledni chvili uz jsem mel v command linu napsany "kill yaroukh" (ty mas ale blbej nick vubec se to neda napsat, jak se to vlastne cte?)
0
"Pratelska vypomoc." 😄 Ty ses filantrop k pohledani; ale zase tak moc se netrapim. ;o))
-----
Nojo, nick je na pohled divnej ... Pridelil mi to kdysi kamos a je to (takovej docela divokej) prepis slova "Jarouch". Kdysi mi nakej amik rekl, ze to vypada zidovsky. 😲P
0
Dik za vysvetleni, uz se mi bude lip nadavat (pokus o vtip) Jinak z kecu nejakeho amika si nic nedelej, je to amik
0
Ja se nasiram quli jinejm malickostem. ;o) A von to (aspon myslim) nemyslel spatne - spis se divil, ze zid nejsem.
0
to je kasna kara...
0
to je krásný klasický otevřený GT!
0
Musím říct, že to bude asi nejkrásnější auto na trhu! Až na tu cenu, která bude vysoká je to nádhera!!!
(nebyval pod clankem e-mail?)
delete-me-PLZ
Kdybys chtel, tak tu mam zase Hi-res obrazky.....
(Ten muj Email.cz by uz snad otravovat nemel - teda pokud nemas novou adresu. Mam tam uz asi tri ...)
-----
Nojo, nick je na pohled divnej ... Pridelil mi to kdysi kamos a je to (takovej docela divokej) prepis slova "Jarouch". Kdysi mi nakej amik rekl, ze to vypada zidovsky. 😲P