Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Autoshow Praha 2003 - fotogalerie

7 komentářů

Tohle auto me dostalo asi nejvic z celyho autoshow. Sedl jsem si dovnitr, bezel tem nejakej film na DVD, a ty efekty, to bylo fakt jak v kine, cely se to tam traslo a zvuky sly ze vsech stran. Pak tam byl kousek vedle jeste golf 2, a ten na tom byl podobne, ale ne tak dobre. Proste to audio tam bylo super.
Já už byl na tý výstavě, ale štve mě jedna věc, že když dám za vstupenku 120 Kč a nemůžu si sednout do Pětkovýho bavoráku nebo Mercedesu nebo Touaregu, tak jaký smysl má pak ta výstava. To už si ty auta můžu rovnou prohlídnout v časáku......Aby se prodejci nóbl značek ne***i z toho, že jejich autem projde spousta lidí.
Já tam dnes strávil asi osm hodin. Po troše premlouvani jsem si mohl asi minutu posedet v Astonu Martin Vanqish (mimochodem za cca 9000000Kč)...super zážitek...ale nemůžu se divit vystavovatelům, že do těch drahých aut nepustí každého...přeci jen "nějakou tu korunu" stojí a tím že jde o výstavní auto DOST PODSTATNĚ ztrácí na ceně...a myslím, že to nula nula nic z těch 120 nebo 60Kč, který dostanou to nezachrání. Můžu říct, že mně osobně se to moc líbilo, asi nejvíc času jsem strávil na Veteran Car Show, u "amerik" (ještě teď slintám nad fotkami Mustanga) a samozřejmě u své milované A8.
Mne do Touarega, XC90 a X5 normalne pustili... Ono asi jde o to, jestli o to pozada slusne vypadajici clovek, nebo vesnican s igelitkou plnou katalogu a addidas teplakach...
Me do BMW i do Mercedesu pustili v poho touareg jsem nezkousel... jinak me potesila MP4/17, ale skoda, ze do ty uz jsem si sednout nemohl...
To,ze tam nekoho nepusti,se muze stat akorat v cesku.Na vystave v jinych zemich absolutne v pohode,dokonce je to jejich prioritou.
Firma Exclusive Cars Bohemia přivezla Tourana? Já myslel, že to byl Touareg😄