Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Autoshow Praha 2003 - fotogalerie

7 komentářů

To,ze tam nekoho nepusti,se muze stat akorat v cesku.Na vystave v jinych zemich absolutne v pohode,dokonce je to jejich prioritou.
Firma Exclusive Cars Bohemia přivezla Tourana? Já myslel, že to byl Touareg😄
Me do BMW i do Mercedesu pustili v poho touareg jsem nezkousel... jinak me potesila MP4/17, ale skoda, ze do ty uz jsem si sednout nemohl...
Mne do Touarega, XC90 a X5 normalne pustili... Ono asi jde o to, jestli o to pozada slusne vypadajici clovek, nebo vesnican s igelitkou plnou katalogu a addidas teplakach...
Já tam dnes strávil asi osm hodin. Po troše premlouvani jsem si mohl asi minutu posedet v Astonu Martin Vanqish (mimochodem za cca 9000000Kč)...super zážitek...ale nemůžu se divit vystavovatelům, že do těch drahých aut nepustí každého...přeci jen "nějakou tu korunu" stojí a tím že jde o výstavní auto DOST PODSTATNĚ ztrácí na ceně...a myslím, že to nula nula nic z těch 120 nebo 60Kč, který dostanou to nezachrání. Můžu říct, že mně osobně se to moc líbilo, asi nejvíc času jsem strávil na Veteran Car Show, u "amerik" (ještě teď slintám nad fotkami Mustanga) a samozřejmě u své milované A8.
Já už byl na tý výstavě, ale štve mě jedna věc, že když dám za vstupenku 120 Kč a nemůžu si sednout do Pětkovýho bavoráku nebo Mercedesu nebo Touaregu, tak jaký smysl má pak ta výstava. To už si ty auta můžu rovnou prohlídnout v časáku......Aby se prodejci nóbl značek ne***i z toho, že jejich autem projde spousta lidí.
Tohle auto me dostalo asi nejvic z celyho autoshow. Sedl jsem si dovnitr, bezel tem nejakej film na DVD, a ty efekty, to bylo fakt jak v kine, cely se to tam traslo a zvuky sly ze vsech stran. Pak tam byl kousek vedle jeste golf 2, a ten na tom byl podobne, ale ne tak dobre. Proste to audio tam bylo super.