Sranda. Když to budou takhle oddalovat a oddalovat, nakonec se možná dočkáme i nové 9-4X a též nové generace 9-3 >😒]
maiky81
0
Dufam, ze to konecne predaju, lebo tieto spravy ma uz zacinaju pekne vytacat. Uz 2x som bol zapit Saab a vzdy to nejako relativne dobre dopadlo, tak nech je to ako v rozpravkach. Dobro zvitazi nad zlom a nech sa Saabu zacne pod novym majitelom konecne darit. Na druhej strane, vsetky tieto clanky urobili Saabu obrovsku reklamu a ak prezije, tak si ho mnoho ludi, co o nom v minulosti ani netusili nakoniec kupi. Dalej je tu skupina ludi, ktora by si ho aj kupila, no boji sa ako to bude so servisom atd... (osobne poznam jedneho takeho a nepomaha ani vysvetlovanie, ze ND vyrabaju dodavatelia...)
Takze drzim palce :yes: :yes: :yes: :yes:
0
kiez by si mal pravdu! :yes:
kuko
0
veď ty normálne obetuješ vlastné zdravie a staneš se alkoholikom kvoli záchrane Saabu! Mali by za to nejak poďakovať, napr.nové turbo by sa určite nestratilo >😒]
náhradné diely by ma nikdy nenapadli ako problém - po EU jazdí niekolko stotisíc Saabov, + rákosníci kúpili staré linky takže výroba dielov určite nezanikne. Keby vyšiloval kvoli servisom, ok pochopím, autorizovaných je fakt pár, ale komunita okolo značky je celkom dobre organizovaná a myslím, že servisovanie, minimálne vo vačších miestach + pár special regionoch je OK.
Skor by ma zaujímalo, čo sa stalo s tými 12 záujemcami, čo se spomínalo ešte minulý rok pri prvom kole predaja. Vtedy vyberali a vyberali a teraz je tu jeden a ešte aj ten sa musí doprosovat...
eLzyx
0
díly od rákosníků do Švédských aut? Nikdy! :no:
To si to radši vyřežu ze dřeva ;-\
kuko
0
jen abys nebyl překvapen, jestli tam už něco není i teď 😉
maiky81
0
Dalsie turbo by sa urcite nestratilo - BiTurbo >😁 .. Zatial vsak musi stacit to co tam je, hlavne ze funguje.
O diely sa fakt nebojim, to len par ludi stresuje 😄
Tiez by ma zaujimalo, ze co sa stalo so vsetkymi zaujemcami. Stale vsak drzim palce :yes: .
IPace
0
jj takhle by se z tebe jeste mohl stat alkoholik >😁
Takze drzim palce :yes: :yes: :yes: :yes:
náhradné diely by ma nikdy nenapadli ako problém - po EU jazdí niekolko stotisíc Saabov, + rákosníci kúpili staré linky takže výroba dielov určite nezanikne. Keby vyšiloval kvoli servisom, ok pochopím, autorizovaných je fakt pár, ale komunita okolo značky je celkom dobre organizovaná a myslím, že servisovanie, minimálne vo vačších miestach + pár special regionoch je OK.
Skor by ma zaujímalo, čo sa stalo s tými 12 záujemcami, čo se spomínalo ešte minulý rok pri prvom kole predaja. Vtedy vyberali a vyberali a teraz je tu jeden a ešte aj ten sa musí doprosovat...
To si to radši vyřežu ze dřeva ;-\
O diely sa fakt nebojim, to len par ludi stresuje 😄
Tiez by ma zaujimalo, ze co sa stalo so vsetkymi zaujemcami. Stale vsak drzim palce :yes: .