Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lancia na IAA ve Frankfurtu

13 komentářů

Měl bych dva dotazy😒br />

voudou - prosím vysvětlit, toto neznám a Italii jsem byl naposled v 91. roce.

podávány nebo prodávány
Za "voodoo" se omlouvam-opraveno.
Predpokladam, ze voda opravdu bude podavana a ne prodavana, ale kdo vi ?
Fulvia vyzera celkom pekne, ale len zadna cast, predok sa k zadnej casti podla mna nehodi...
kazdopadne je to krasny vozitko.. v mym slovniku je casto slovo retrostyl nahrazovan slovem kyc ale tohle je krasny a cisty design 60-70. let.. proste mnamka..
Mě ten předek přijde naopak velice povedenej. Z Lancií posledních let rozhodně nejhezčí. Jinak elegantní a čistej design. Kdyby se takhle "tvářil" nástupce Delty bylo by to fajn!
Ahoj, jen je škoda, že se Lancia neprodává i u nás, určitě by si našla kupce.
Tak tím si nejsem zrovna jist. Já toho taky lituji, ale na tom našem, slušně řečeno, prapodivném trhu, se kupují jen předražené Fábie a zbytek od VW.
Mozna je to jenom nesikovnej uhel, ale tohle asi neni moje krevni skupina.
Jako neni to uplne blby, jen skoro uplne blby. Ten design je bez napadu, jen proste neco udelali, aby se nereklo. Maly rozvor, male auto a s tim souvisi na sportak moc vysoka strecha a prilis kolme sloupky. V 80tych letech to ovsem byla nadhera - Lancia Beta byla mistrovsky kousek a Stratos taky super. Jo, kazdy den holt neni posviceni.
No ja bych rekl ze neni bez napadu - kopiruje starou ale nadhernou Fulvii. At koukam na obrazky jak chci, tak bych ani nerekl ze ma maly rozvor (navic to umi asi jenom u VW Group), a temi kolmymi sloupky myslis ty stredni?
Souhlasim, kdo zna starou fulvii ten muze rict jen klasicke indianske Uf,Uf,Uf.
Jednim slovem nadhera
Moje rec, Stratos byl super. Ani pred tim, ani potom, uz Lancia nedokazala udelat hezky auto.
hruuza, kdyby aspon ta retus stala za to...