Novinky
Jestli jim tam nenapadá prách a štěrk, když se jim otevře střecha?
Asi si Gronholm (sorry, nevim jak se to presne pise) stezoval na Safari, ze tam ma vedro 😃))
Spis by me zajmalo, jestli ta strecha funguje. Pevna strecha by byla urcite pevnejsi a lehci. A cpat kila navic na strechu taky nebude zrovna nic moc...
Spis by me zajmalo, jestli ta strecha funguje. Pevna strecha by byla urcite pevnejsi a lehci. A cpat kila navic na strechu taky nebude zrovna nic moc...
Zrovna na to koukám a má fakt spáry na střeše, ale že WRC bude cabrio je asi pěkná blbost. Nebo je to snad Peugeot 307 WRC CC?
Boh vie, ako to auto bude uspesne, pretoze je fakt, ze 206ka bola mrstnejsia, nez vsetky ostatne kompakty. Faktom ale je, ze 307 WRC vyzera pekne hnusne!!! Je to asi najskaredsie WRC vobec.
Kde berou tak rychle informace? Nevíte o nějakejch www?
to by si musel byt novinar a musel mit pristup na novinarske stranky, ty ma vetsina automobilek na internetu.
trochu mi to stavbou a proporcema připomíná "okruhový speciál" felicia pick-up
opat krasa v podani Peugeotu.
Neviem si pomoct,ale tato znacka do coho sa pusti to je nieco neskutocne nadherneho
Teste sa....... Peugeot 307 WRC - nova zbran,ktora za sebou zanecha vsetky ostatne wrccka
Go PEUGEOT
Neviem si pomoct,ale tato znacka do coho sa pusti to je nieco neskutocne nadherneho
Teste sa....... Peugeot 307 WRC - nova zbran,ktora za sebou zanecha vsetky ostatne wrccka
Go PEUGEOT
Achudaci skodavaci WRCcko po vzoru 206 zkracovali... Tak ted zade muzou vratit oktavku. A bude nova, tak stejne ji vyserou jako WRCcko. Aby ukazali svou technologickou vyspelost. 😊
Dokazete si predstavit MINI WRC??? To by byl Masakr a kdyz se BMW do neceho pusti tak to stoji za to,viz F1...😃
dockame sa toho ze aj peugeot bude dochadzat, popr.nedochadzat do ciela za prvou 5tkou?to by bolo FUN..
Inak ta strecha je 100% pevna, inak by nebolo auto dost pevne na rally, kabriolety maju malu pevnost, a stahovacia by bola trochu tazka...
A fakt je to velmi skarede WRC, 206 bola krasna
no hey, ale keby nebola pevna strecha, nemohol by byt v nej pevny ram nemyslis? ved to som napisal. Ak auto nema nosny ram aj cez strechu nieje take pevne !