Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Opel zvýšil prodeje o 30%

V nejbližších dnech budou zveřejněny výsledky prodejů automobilů v České republice za první pololetí letošního roku. Už nyní je jasné, že u Opelu jsou spokojeni.
Zpět na článek
6. 7. 2003 22:35
neregistrovaný "Charlie"
6. 7. 2003 22:55
neregistrovaný "jag"
5. 8. 2003 14:16
neregistrovaný "shame"
7. 7. 2003 09:20
neregistrovaný "Ládis"
7. 7. 2003 20:29
neregistrovaný "anonym"
neregistrovaný "Charlie"
6. 7. 2003 22:35
Opelhnusy
Jak si ty OPELHNUSY může někdo kupovat. Nový design značky OPEL je katastrofa. Není nad předposlední Vectru před faceliftem. Teď je to hnus.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "jag"
6. 7. 2003 22:55
bez titulku
to ze se zacala konecne i unas vic kupovat agila je pro mne velky sok.Sice chapu ze stoji "jen" 240 tisic(ikdiz i to je dost) ale az tet se lidi probrali.Sice dizajn nic moc,litovy motor sice usporny ale slabsi a vyrobcum v polsku taky zrovna moc neverim.(sice furt lepsi nez u thalie ktera se dela v turecku).Jenze jsem slysel ze Agila je jen ctyrmistna.Pokut je to tak tak je to velky problem!!!Jinak vuz od ktereho to opel okopiroval tedy suzuki Wagon R+(mimochodem nejprodavanejsi auto v japonsku)je uz po inovaci petimistny a tak mi pripada lepsi.taky ma 1.3 motor, urcite je zivejsi.Jinak dotaz na redaktora:nebyl snad loni nejprodavanejsi na ceskem trhu po skode renault a Peugeot?Nechapu proc by mu viteztvi nad Volkswagenem melo vynest prvni prisku?Jinak nova Corsa dopadne u nas jak ta co tet se vyrabi, spatne.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "shame"
5. 8. 2003 14:16
Re: bez titulku
jenom několik drobností. Agila stojí 214.900 Kč, je pro 5 osob a jedná se o společný model se Suzuki. Něco podobného jako Opel Vivaro, Renault trafic a Nissan.
neregistrovaný "Ládis"
7. 7. 2003 09:20
Není se čemu divit...
Opel pochopil, že když někdo chce velké auto, tak to nemusí být nutně diplomat, nebo nějaký nažehlený límeček, který bude v kufru vozit jen kufřík, nebo futrál s dvěma obleky. Třeba Signum je naprosto přesně auto pro člověka, který přes týden maká jako šroub a o víkendu chce naložit kola, nebo všelijaké jiné sportovní vybavení a prostě si to užít, vyrazit ven a načerpat nové síly. Víte o nějakém jiném autě ve vyšší střední třídě, do kterého by se vám vešlo prkno na windsurfing i se všema ostatníma krámama a aby to nebyl "pohřebák" combi? Design Opelu je samozřejmě otázkou názoru, věřím, že tenhle technokratický způsob provedení nemusí oslovit každého. Já jsem se v Brně se Signem svezl a moc se mi to auto líbilo. Sklápění a posouvání sedaček je naprosto geniální a v momentě máte místo na všechno, na co si jen vzpomenete. A zase naopak když nepotřebujete kufr, tak je vzadu místa na tancování. Prostě myslím, že narozdíl od jiných automobilek u Opela začali přemýšlet hlavou (už když dělali Zafiru), a dělají auta pro normální lidi, kteří nepotřebujou s autem ani závodit, ani balit kočky na extravaganci všeho druhu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "anonym"
7. 7. 2003 20:29
bez titulku
Jezdim s Astrou a nemuzu si absolutne stezovat, jezdi skvele a neni tzo drahy auto.Co se tyce Signumu, jeste jsem nevidel ve skutecnosti, tak nebudu soudit.A Vectra je nadherna, navic do toho cpou naslapnuty motory, nejlepsi auto spolecne s Passatem.Sice vsichni nadavaji, ze ma blbej design, jak Passat, tak Vectra ale je to auto, který je taky hlavne prakticky a to tem jako jsou treba Francouzi trochu oproti Nemcum chybi.
Rozbalit vlákno
0