Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Mate nekdo zkusenost s dodatecnou montazi navigace do Skodovky? Videl jsem inzeraty nabizejici navigaci za asi 20.000 Kc.. Montaz pocitam do 5.000,-
z kradenýho auta nebo z bouračky - proč ne??
za "dvacku" je to za hubičku. Jenom bych si dal bacha zda to není čórka, pokud je to zloďejnak tak dostaneš sice ten pěknej velkej barevnej displej a část středového panelu, ale vlastní GPS modul, kabeláž a samozřejmě anténu a mám pocit, že GPS je i u koncernu VW zaimplementováno nejen na hlavní displej na středové konsoli, ale že se budou orientační šipky a další doplňující informace ukazovat i na středovém displeji uprostřed budíků. Takže pokud je to čórka, tak pochybuju že dostaneš víc než ten modul ze středového panelu, který je ti ovšem na nic. A pokud by to bylo vážně kompletní vše co k tomu patří tak je to za 20.000 za hubičku a koupil bych to z fleku bez rozhodování.
No nicméně, taky pokud to bylo oficiálně inzerovaný jako nabídka, tak se může jednat o přenosné GPS s mapou ČR, které dodavatel jen někam "nalepí na palubovku" podobně jako HF pro mobily... tam by ta cena téměř odpovídala, i když by to bylo i tak nějak moc levný...
Ahoj všem,
vedou se tu zajímavý řeči a já se s váma chci podělit o jednu vychytávku - v dnešní době notebooků má již tuhle hračku skoro každý. No a k tomu pak stačí přikoupit GPS Garmin užnevimjaksemenuje, která se připojí na USB (z něj se i napájí, takže další kabely něnůžno), ta se hodí na palubku, do ntb se nainstaluje Route66 ta lepší verze (cena do 4000 Kč) a fičíte. Tenhle soft má v sobě ulice v každý *(pardon), zkoušel jsem to v Německu a v Itálii a je to bomba. Když máte navíc mobil s GPRS, umí to z Internetu stahovat i TMC zprávy. Pravda, sice to neříká kdy máte kam odbočit, ale trasa i pozice jsou dost výrazný, tak to je drobná vada na kráse plně vyvážená cenou. Pokud máte v autě spolujezdce, hlasový výstup může obstarat on... 😄
Kdo máte zájem o další zkušenosti nebo info, prosím přes e-mail...
Ricz
vedou se tu zajímavý řeči a já se s váma chci podělit o jednu vychytávku - v dnešní době notebooků má již tuhle hračku skoro každý. No a k tomu pak stačí přikoupit GPS Garmin užnevimjaksemenuje, která se připojí na USB (z něj se i napájí, takže další kabely něnůžno), ta se hodí na palubku, do ntb se nainstaluje Route66 ta lepší verze (cena do 4000 Kč) a fičíte. Tenhle soft má v sobě ulice v každý *(pardon), zkoušel jsem to v Německu a v Itálii a je to bomba. Když máte navíc mobil s GPRS, umí to z Internetu stahovat i TMC zprávy. Pravda, sice to neříká kdy máte kam odbočit, ale trasa i pozice jsou dost výrazný, tak to je drobná vada na kráse plně vyvážená cenou. Pokud máte v autě spolujezdce, hlasový výstup může obstarat on... 😄
Kdo máte zájem o další zkušenosti nebo info, prosím přes e-mail...
Ricz
Jinak dotaz bych měl na zdejší plénum zda víte jak je to s použitím navigace na Slovensku, Polsku a Maďarsku ? U Rakouska a Německa se ani neptám, nicméne naši sousedi mě zajímají. Máte někdo informace ? Díky
Jinak stále sháním informace zda a jak funguje navigace na Slovensku, Madarsku a Polsku... díky
No jinak mi ještě můžeš říci, jaký servis v Praze je na MB nejlepší ? MB Chodov mám 20 min pěšky 😊 a na Karlínskou 3000 jsem moc chváli neslyšel, ale nemám osobní zkušenost. Tak jestli máš nějaké zákulisní info... 😊
Tak nebo tak ještě jednou díky za info. Pracuješ tam na obchodní nebo servisní pozici ?