Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz má nové Viano a Vito

15 komentářů

včera jsem koupil zánovní, 1 rok starý předváděcí vito 115 cdi s 5 místy, celý stříbrný a je to super! a oproti mé staré 112 cdi lux to i docela svižně jede!!!
trochu bych Tě poopravil, dle mých informací se VW Transportér začíná vyrábět pro ČR v Polsku a nevím zda je lepší Polák nebo Španěl. Už jsem se setkal s mnoha lidmi, kteří na VW T jsou dosti nabroušení.
ten dizajn je ale vazne hnus, hlavne ta najdlhsia verzia, z toho ma az palia oci. MB by si mal brat priklad z noveho VW Transportera, to je dodavka a hlavne je vyrabana v nemecku a nie ako Vito, v spanielsku. Potom sa to premietne na kvalite a je z toho nepodarok.
co to je zas za módu s těma velkejma zadníma světlama v celym sloupku?! to nemůžou bejt normální?! jinak ale moc hezký auto...
Název Viano a Vito byl oficiální při představení obou vozů. Jenže osobáky jsou značeny pouze písmenem a proto V. Taky jsem koukal že na oficiálních stránkách MB představují nové Viano, ale myslím že to bude jenom dočasné. Jinak v testech i Autobild psal Viano i když na kufru auta bylo V. Já osobně hlasuji pro V.
OK,máš asi určitě pravdu,ale jméno Viano jsem fakt už viděl myslím na zadní straně Světa motorů. Kdybych to tak našel .....
Měl jsem r.v. 2001 V 220 CDI a i v TP to bylo V a ne Viano.
Ke jménu VIANO: Když je teda zákazníci nepřijali,tak teď je už přijmou nebo co ? A mám pocit,že jsem i nějakou reklamu v časopisu viděl a bylo tam Viano (asi před 1,5 rokem).
A ještě k designu: Mně se zatím víc líbí staré Vito,protože to nový vypadá opticky hodně dlouhé a to už u tak dost dlouhé dodávky nepůsobí moc dynamickým dojmem. Možná ale změním názor po tom,až ho uvidím doopravdy.
Soucasny vito se mi libi vic. Predek klasika, ale ty zadni svetla a la vaneo? To mi prijde jako pest na oko.
chytrejch trabanťáků a škodováků, zkrátka zástupců "lidu popelnicových polí".
v tom sestivalci by to mohlo bejt celkem slusny svezeni pro "narocnejsi rodinu" a ta dylka, musi tam bejt mista jak pro krale.. ale zase s tim parkovat.. do normalni diry se nevejdes a kdyz mas garaz, tak pochybuju, ze na 5,2metru.. nevim jestli je to optickej klam ale to dlouhy stribrny VIANO vypada jak AUTOBUS😊 a na design si pude zvyknout- nic moderniho ale celkem pekny..
Viano se jmenovalo pouze při představení, dále již V třída. Zákaznící název Viano nepřijali.
Chtěl bych redakci upozornit, že název pro osobní verzi VIANO není žádná novota. A toto označení se použivá od samého počátku.
Celkom pekne, aj ked vyzera skor len ako facelift. V kazdom pripade, miesta budu davat dost. 5,2 metra je uz vazne dost 😊
hmm tak ty vypadaj dost dobře