Novinky
0
Jo a nejsem anonym
Přejít do diskuze
Praveze vetsina mracitek vypada jako kdyby je navrhoval instalater... Bohuzel se u nas pod pojmem tuning rozumi oplacavani auta kilogramy nevzhlednych a aerodynamicky nefunkcnich plastu... Je mi to celkem jedno, kdyz se to nekomu libi tak nezbyva nez mu to prat, ale mrzi me, ze ten "opravdovy" tuning tu skoro nikdo nedela. A pod pojmem opravdovy tuning rozumim vecem, ktere jsou nejen krasne ale HLAVNE funkcni. Takze nejdulezitejsim kriteriem jsou pro mne stopky.
TY JSES PEKNEJ OCAS!CO TO MELES?KDYZ SE TI TO NELIBI,TAK NA TO NEKOUKEJ A POZORUJ DILA SPICKOVYCH DESIGNERU.A KDO PODLE TEBE NAVRHUJE TY MRACITKA,INSTALATER???!
Mracitka nenavidim... a kdyz vidim vetsinu vytvoru tak se mi chce zvracet.... co vsechno jde na auto naplacat? Nemam nic proti tuningu ale v rozumnych mezich.... Viz treba tuningy starych skodovek 105/120/130. Takova Skoda 360 RR (Road Racing... 😄 Silueta podobna Dakosu A5 ze zacatku 80. let, vzadu motor Porsche 3.6 (klidne bez turba).
A neda se na tyhle "predelavky" nahodou legalne koupit vyjimka? Mam pocit, ze na to existuje nejaky posuzovaci & schvalovaci proces.
Jinak bych rekl, ze by ho od STK meli vyhodit. (I kdyz se mi to reseni celkem libi.) A to si myslim i o "mracitkach" - neomezuji nahodou fungovani svitilen? (Nemluve o jejich estetickem dopadu na dilo spickovych designeru.)
Jinak bych rekl, ze by ho od STK meli vyhodit. (I kdyz se mi to reseni celkem libi.) A to si myslim i o "mracitkach" - neomezuji nahodou fungovani svitilen? (Nemluve o jejich estetickem dopadu na dilo spickovych designeru.)
jo a mysliš, že ta octavka má v tomto případě horší brzdy, podvozek, osvětlení, nebo tak něco? to asi nemá, co? takže v tomto případě jsem pro.
teda když vidím některý ty výtvory, tak se nedivím že to na našich silnicích vypapdá tak jak vypadá... 😒 Jak může ten zelenej kombík projít STK, fakt nechápu. Nebo vlastně chápu, kdyby ho vykopli, ono se to rozkřikne a nikdo do ní nebude chodit tj. její konec. Jojo neviditelná ruka trhu vyřeší vše