Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Lancia Ypsilon – luxusní italské mini

12 komentářů

No dobře, třeba v případě tohohle Y máš asi pravdu (ale jen na našem a východoevropském trhu), ale ostatní modely Lancie (Lybra, Thesis, Phedra) by už i u nás podle mě prodejné byly. Však by ani nemusela být samostatná prodejní síť, mohly by se prodávat u Fiatu, však jsou v koncernu, vzájemně si nekonkurují a na západě je celkem běžné prodávat více značek na jednom místě ( 4 i více). Mimochodem nemáte někdo informace jak je to s nástupcem Delty? Četl jsem, že by měl být, ale nevím kdy a jestli je to skutečně pravda.
A co třeba Mini? U nás za 500 kkč, ale jinde se prodává jak o život. Lancia Ypsilon míří právě na tuhle skupinu zákazníků, tedy ty, kteří mají na Mercedes, ale jako druhé či třetí auto chtějí něco neobvyklýho, obratnýho na nákupy...
....to je 100% zásah.Fabka aj Octavia sú v interiéri jedna velká špecialita. Len ja takým špecialitám dodnes neviem prísť na chuť.
no to urcite, meli by do toho narvat aspon naky dvoulitr okolo 150-160 koniku..ps" tomuhle rikam poradnej italskej desin
no musim rict, ze stary model (Y) se mi po designove strance exterieru libil vic... za to interier se mi moc libi... krome toho si myslim, ze by si tohle auto zaslouzilo vetsi vyber motoru...
Trolle, proti gustu zadny disputat.... ale porad lepsi nez kombinace cerna-sediva u Fabie do lonska....
Na malých autech se možná šetří u nás (Fabia junior ) ale ne na západě. Tam se prodávají malá auta běžně s plnou výbavou včetně klimatizace a navigace.
Jinak velmi pěkné auto.
Pochybuji o úspěšnosti tohohle modelu, snad se mýlím. Mám dojem, že Lancia obecně není schopná prodat životaschopné množství aut. Nabízet luxusní model ve třídě, jejíž zákazníci přemýšlí spíše jak peníze ušetřit, se mi nezdá jako nejlepší lék.
Kdo si kupuje Mercedes C nebo BMW 3 si jistě uvědomuje, že za stejné peníze může dostat větší auto "horší" značky. V Lancii zřejmě věří/doufají, že hodně takových zákazníků existuje i mezi kupci nižších tříd.
zajímavé auto s docela hezkým desingem. Jen škoda že se u nás neprodávají - taková Thesis je fakt libový koráb
sorry za predchádzajúci vstup.... Stará Ypsilonka nebola škaredá a celkom dobre chodila (Mal som len auto z požičovne) Nová je veľmi pekná, jeden detail mi nesedí: moc farieb v interiéri. Štyri farby sú moc - sivé stlpiky, tmavá palubovka a béžový poťah + tehlová koža. Inak je to dizajnérsky podarený kus.
Stará
fesne auticko(na lancii) mnohem hezci nez ten fiat pod tim..