Novinky
0
0
Booooozzzziii. no konecne neco do toho stereotypniho automobiloveho prumyslu kde neni videt nic vic nez velke VW a protahle svetla peugeotu. Vsichni protiitalove reknou ze je to o nicem a za pul roku to postavi nejaka jina automobilka ale misto loga fiat tam bude vw a nebo bude mit svetla az k oknum az pak to bude dobre auto.
Proste skvele auto kterena trhu chybi rekl bych nova trida. Celkove velmi povedene. Uvidime co dokaze 1.3 JTD Multijet. Ze by revoluce v dieslech jako obvykle od fiatu? Ale nena svetla tak asi nic.
Saki
Proste skvele auto kterena trhu chybi rekl bych nova trida. Celkove velmi povedene. Uvidime co dokaze 1.3 JTD Multijet. Ze by revoluce v dieslech jako obvykle od fiatu? Ale nena svetla tak asi nic.
Saki
Je to prostě nádhera. Užteď se klepu na to až ho uvidím a až si ho zkusim.Ja mam Pandu a proto na Fiaty nedám dopustit. Dostali jsme Citroena Saxo, ale musim říct, že kdyby nebyl o 13. let novější, tak by Pandě nesahal anio po kolena.
Fiat skrátka dokazuje, že je nejlepší. Neznám jedinýho člověka, kterej by byl proti fiatu a zároveň ho někdy vlastnil. Ti co maj nejsilnější řeči o tom, že je fiat krám, nikdy fiata neměli a mnozí v něm ani nejeli. Jsou nejchytřejší ale vlastně ani neví o čem že to vlastně plkají.
Fiat skrátka dokazuje, že je nejlepší. Neznám jedinýho člověka, kterej by byl proti fiatu a zároveň ho někdy vlastnil. Ti co maj nejsilnější řeči o tom, že je fiat krám, nikdy fiata neměli a mnozí v něm ani nejeli. Jsou nejchytřejší ale vlastně ani neví o čem že to vlastně plkají.
Páni skoro jsem se lekl, že jsem tanhle názor napsal já a ani o tom nevím. Pandu jsem měl skoro tři roky a nedám na ní dopustit, služebně jsem měl i Saxo a to srovnání sedí. Pravda já měl Superpandu s automatiskou převodovkou a 50 koňmi, ktrá po dálnici běhala i 150 (než to sem napíšou škodovkáři, že jim jejich Š 120 běhá taky tolik - 150 do kopce!!! z kopce pak tachometrových 165) Teď mám Punto Sporting Speedgear - naprosto skvělé a nedoceněné auto. A souhlasím i s tím, že kdo Fiata měl tak většinou průpovídky o korozi nebo mizerné kvalitě nemá. I tady jsou výjimky, ale znám člověka, který měl potíže s kvalitou i u mercedesu.