Novinky
Český trh v prvním pololetí 2010: Mezi velkými SUV zatím BMW vede, ale VW Touareg se dere vzhůru
56 komentářů
tam máte nějakou ašibku pánové, v tabulce máte nárůst 93,9 oproti prvnímu půlroku loni; těch 115% má Wrangler, to jste se nějak upsali....
Tak ta čísla prodejů Range jsou vážně bída... konkurent GL, ML a mnohonásobně menší prodeje.
To je opravdu krása, díky za vypíchnutí.... Zájímalo by mě do jaké flotily to nakoupili. Fyzické osoby to žřejmě na svědomí mít nebudou 😄
Ona už se CX-9 u nás ofiko nabízí? Dřív to auto u nás nebylo skoro k vidění, sehnat se dalo jen u prodejců dovážících auta z USA (US Car a pod.), ale poslední dobou jakoby se s nima roztrh pytel a potkávám každej den nějakou. V každym případě dávám :yes: protože tohle auto se mi hodně líbí. Rozhodně hezčí, než malá CX-7... Jinak mě trohcu překvapuje, co ty lidi pořád viděj na Volvu XC90. Pominu to, že je to auto podle mě hnusný (design je věc každýho), ale dneska je už i oproti konkurenci zastaralý a pořád má prodeje, jak kdyby šlo o nejnovější model.
Srovnávačka SUV s třílitrovými TD😒br />
1. Touareg
2. X5 (30d)
3. ML
2. X5 (30d)
3. ML
A to nějakou blondýnku zajímá?
já nevím, mně se moc líbí ML když je podvozek až u silnice, rozdíl v bodech je malinký, pochybuju že doktoři začnou kupovat VW
Doktoři zaplatí za SUV dvakrát tolik, než ostatní, nebo proč je tak podstatné, jestli si ho koupí doktor, nebo někdo jiný?
Nebo eMLko je u nás typické "doktorské" auto?
Nebo eMLko je u nás typické "doktorské" auto?
BTW je bomba, že se moc nechytají levné SUV. Nejdražší jsou také nejprodávanější. Na tuto bezpochyby divnou kategorii aut nemají jinak známe vlastnosti trhu žádný vliv. Tak stejně jak si baba (netrpící nouzí) vybírá hadry, tak si kupuje i povoz 😄))
Věřím, že pro BMW X5 a X6 hovoří zásadně jejich image.
Já XC90 jel, byla to dokonce verze sport a prostě nepochopím, jak to někomu nemůže vadit, že se auto chová jako ten malý koník na péru pro děti na hřištích >😁
XC90 som nesiel, no ak mas taky vyhraneny nazor tak si skusal aku verziu? Skus R-kovy s V8, ten ma inac nastaveny podvozok a uplne ine pruziny a tlmice, je to vraj nebo a dudy...no ako pisem vraj! lebo som to zatial nesiel.
Díval jsem se teď do aktuálního ceníku a u X5 (teď po face) má měchy (pouze vzadu) jen X5 M a za příplatek (ve sportpaketu) ještě i X5 50i, u ostatních nelze.
X6 má měchy (taky pouze vzadu) sériově jen u X6 M a X6 active hybrid, u ostatních motorizací jen za příplatek...
😲 8-s >😁