Novinky
0
JJ, další zbytečná kraksna,ideální do města? Včera ML z Blavy BA221RA v Brně u čerpačky OMV zabíralo dvě místa.By majitele SUVček měli naučit parkovat a jezdit. :no:
Přejít do diskuze
masO
Je to postaveny na stejny platforme jakok Ford Taurus a Ford Flex, takze nejenze to pripomina OFFROAD ale ono uz to i to SUV jen pripomina :-)
Deadlift
:yes: :yes: :yes: Konečně! Teď to nacpat do více modelu i třeba v EU - Mondeo, Focus atd..
Pak že Ford neumí pořádné I-AWD/4WD. Když se chce...[odkaz]
To je asi u Land Roveru teď pěkně dusno... >:D ;-)
Pak že Ford neumí pořádné I-AWD/4WD. Když se chce...[odkaz]
To je asi u Land Roveru teď pěkně dusno... >:D ;-)
Glaukos
Takhle si představuju správné SUV - velké s benzínovým šestiválcem, uhrančivým vzhledem (modely Ford USA se mi velmi líbí, ale i tak Explorer překonáva jen Flex)a velkým prostorem - jen ať je v Evropě co nejdřív a já začnu přemlouvat taťku, že náhradou Tribecy bude Explorer :yes:
simson33
Je tady nějaký znalec USaut? Mě by zajímalo, jestli má Explorer stále rámovou konstrukci nebo už přešel na samonosnou koroserii.
nitrion
Mohli by doneho dat 3,0 diesel zo spolocneho vyvoja s PSA ,bola by to pecka. A inac velmi pekne auto :yes: >:D
Barrichello
s novými modely se mu v USA daří a ukrojuje si větší kus z koláče trhu ve svůj prospěch a v neprospěch GM a Toyoty.
Jen tak dál.
Jen tak dál.
chrudoš
Tohle je parada, ten 2.0 ecoboost by sem krasne zapadl, navic evropsky ford by mohl dodat nejaky dobry diesel a myslim, ze na uspech by bylo zadelano. Explorer je dostatecne velke SUV, aby zaujalo a spotreba se urcite dost priblizila Evrope. No, meli by to kuci americti zvazit, zda jej nedovazet...