Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Auto Express: Nová Škoda dostane název Joyster

122 komentářů

GTI
No, a bude zameteno. Všechny ty pandy a bandy, všechny ty pokusy o možné i nemožné pošle do věčných garážových lovišť jedna malá liška od VW.

Nové lupo? Především absolutně harmonická, vyvážená karoserie. V tomto segmentu něco nevídaného. Regulerní přední kapota navozuje atmosféru velkého, dospělého auta. S praktičností užívání (vnitřní prostor zejména) neměl VW problém nikdy. Trefa do černého.

Už dnes je zcela zřejmé, že EPOCHA LUPO bude počátkem doslovné noVWé epochy v existenci malých aut. LUPO je (bude) dokonalým městským vozítkem jednadvacátého století.

Epochu samozřejmě podtrhnou i národní mutace lupa, Joyster tu bude trhák.

Nejprodávanější vůz své třídy, bravo LUPO :yes:
kyklop
mozno mas pravdu, ale upech bude zrejme velmi zavisiet od ceny, ktoru vw, resp. skoda bude za svoje vozidla pytat...ak narazia cenu podobne ako aktualnej liske, t.j. cenu o triedu vacsieho vozidla, tak uspesny asi nebude
GTI
Cena bude více než inspirativní...
kyklop
dufajme 😄
Ronault.
nějaká -ivní bude, jen aby to nebylo naivní.
Rox
Kdyby zůstalo jméno Joyster, bylo by to takové budget auto pro mladé.
Zůstavám trochu v rozpacích s názvem, člověk si ale asi zvykne. UP pro střední generaci. a Seat??? sportovní?
NEVIM, nevim, nevim jsem hodně zvědavý jak to stímto trojlískem nakonec dopadne a jak se nakonec zařadí a vyvrbí sami za sebe.
Jinak mi stále připadají ty koncepty děsně hraví, což nakonec si myslím vůbec nebudou. Nebo aspoň UP nebude. 😄
GTI
LUPO už finišuje. Je za rohem. Bude to pecka, dokonalý třídní zlom, proto píši o nové epoše. Epoše nikoliv VW, nýbrž epoše aut v této třídě jako takových. LUPO je zcela nová koncepce, filosofie, technika, styl.
positivemind
Jaja, LUPO = iQ 😄
Subaru.in
Vychvalovat auto, jez vlastne jeste neni ve finalni podobe je velka odvaha. Ja osobne hodne ocekavam od nove generace brouka ale od nove generace Lupa toho opravdu moc neocekavam. :no:
GTI
Odvaha by to byla, kdybych takhle vychvaloval cokoliv od konkurence. Kdo o tom něco ví, ten také ví, že příchod lupa není jen příchodem dajakého nového auta, nýbrž fatálním zlomem, zlomem epochy - vozítko jednadvacátého století. Jsou to doslova zhmotněné sci-fi sny. Zcela nové pojetí miniauta (následovat budou modelové mutace) zcela nové pojetí využití vnitřního prostoru, zcela nová filosofie, styl. Máš se na co těšit.
white label
"...pošle do věčných garážových lovišť jedna malá liška od VW."
Malá liška? Spíš malý vlk, ne? 😉
GTI
Eh... ano ano VWlček 😄 Liška už to má pomalu za sebou... 😄
Frasier
Len aby to nebola epocha Fox >😒]
Navtech
Já bych byl opatrný. Přeci jen mít v kategorii aut za pár výplat něco ze "západu", je dost motivující. Ale škodovka si jistě poradí.
Blue Sun
Obávám se, že tak slavné to nebude. Novinka proti zavedenému jménu a značce, nováček proti mistrům miniaut. Propadák to nebude, ale na vítězství v tuto chvíli papírově nemá. Právě s tím prostorem bych byl opatrný. VW mají obecně pověst robustních aut, což jde v téhle třídě naprosto proti prostoru. Rád se nechám překvapit, ale více se bojím zklamání.
Klaudius
Ja sa ho nebojím, pre istotu s ním počítam a nechám sa prekvapiť lepším. VW nikdy malé autá nevedel, a nezaznamenal v tomto semente prakticky žiadny úspech hodný povšimnutia - presný protipólFiatu, ktorému to zas nejde vo vyšších sférach...
Blue Sun
Neviděl jsi nějaké bližší detaily téhle nové trojice? Dnes už jen čistě ze zvědavosti, i přes mou úchylku na malá auta. Je mi jasné, že příští vůz musí být trošku větší, než malé auto.
Klaudius
Tradične - nikto ešte nemá jasno, aká bude finálna podoba auta (skrývajú ho veľmi dôsledne), a ty už básniš o vyváženej harmonickej karosérii. Akoby si zabudol, že reálny výstup z výrobných liniek nemá predchádzajúcimi štúdiami príliš veľa spoločného.

Joyster - hlavne mi nie je jasné, prečo bazírujú na tak hnusnom mene - akoby ste nemali dosť krásnych českých, alebo českejšie znejúcich mien pre auto...

Inak beriem, sny máš pekné, letné teploty majú výhodu, že ráno nie je isté, či si mokrý od potu, alebo je v tom niečo iné... >😁
Navtech
Ty si rozjetej, jako kdyby si se zrovna vrátil z Balatonu. 😲
Klaudius
>😁 Na Balatne som ešte nebol, niečo mi o ňom porozprávaj. 😉
white label
Tak na "Balatne" som ešte nebol ani ja, niečo mi o tom porozprávaj.
>😒]
Klaudius
Chytaj ma za slovíčka....šetrím si klávesnicu, tak občas nejaké písmenko nenapíše, keď do nej netrieskam... 😉
chlapecx
no zatim bohužel je tam jen Panda a TCPA VW jim tam nechal díru tak zatím jaksi smůla😄 a ještě než to vydaj.... ;-\
JayDeeSq
ty byses už fakt měl jít léčit ;-\
pogo26
Pokud z toho udělají novou třídu, tak bude určitě nejprodávanější. Zatím ho nikdo z nás asi ani neviděl. Ten "vnitřní prostor" jako plus pro koncernová auta už nestojí za komentář.
Ronault.
Pokud z toho neudělají novou třídu, tak ji GTI přímo pro tohle auto vytvoří a pak bude nejprodávanější ve své třídě, o to se nebojím >😒] :😉 >😁 >😁
Tuhle "Ódu na Fauvé",přečíst si ji tak Ludwig van...
Tak se slovy:"Já nebohý břídil." všechny svoje ódy roztrhá
na maličké kousíčky a zahanben už nikdy nic nesloží.
(A EU by byla rázem bez hymny.)
:-!
Sonny Crockett
GTI nezklamal a jako vždy pobavil >😁 >😁 :yes:
Jak můžeš napsat, že je něco nejprodávanější, když se to ještě ani neprodává? :no: :no: :no:
Nemůžeš vychvalovat něco, o čem nevíš jaké bude, u čeho nebyla ještě ani jedna recenze.
mistr Blábolil opět nezklamal >😁

jeden příspěvek jak druhý... vše je zase absolutní... >😁

jestli kapota umí vytvořit atmosféru, pak přesnost řazení umí vytvořit vnitřní prostor...

Jedno je jisté, matroš máš kvalitní.... >😁
pavelda
předraženej propadák
white label
Copak, si nějak špatně koupil auto? Neboj, napodruhé už to bude určitě lepší... 😉
Ada je zase tady
Staci uz nikdy nekupovat francouzsky krap a bude to OK. Ale asi temer kazdy si touhle zivotni etapou projde. Ja jsem byl take tak hloupy :😉
Klaudius
Trochu to máš v čase popletené, nie? AKo vždy...
theolli
No nevím nevím ale myslím že ta "liška" má zdatnou konkurenci a hlavně v Toyotě. Nechvalte dne před večerem aby z lišky nezbyl jen smradlavý ocas.
Navtech
První toyota ve třídě se věčně plácá na konci tabulek, tak dej ještě nejakej joke, ať nezklameš.
theolli
hod sem tu tabulku,tabulky kde je Toyota poslední
Navtech
theolli
trochu široký pojem,definuj
theolli
Fiat 500,Smart/příjde nový/přijde 1-čka BMW a pokud podělá VW cenovou politiku,ten zápach bude veliký.
Navtech
Kdyby si nebyl říčnej z bazarovejch japonců a napsal pandu a spol, tak by to vypadalo líp.
theolli
co mají bazarový japonci společnýho s tímto článkem?? Kdyby jsi napsal? Co kdybych napsal?Já napíšu co chci a k tomu nepotřebuji tebe a tvoje přihlouplý hodnocení jestli to vypadá dobře nebo ne. To jdi školit někam na forum o dětských hrách,tam možná budeš king.
Navtech
Klidně si piš, co chceš. Mě je fuk, že si dítě.
white label
Bude to vlk, ne liška... 😉
theolli
no,vlčí ohon bude smrdět ještě víc 😉
Tymkoo
mnoo tipuju,že všichni tři budou krom přední masky a volantu vypadat stejně. nechci spekulovat o ceně ale jestli základ bude 250, tak si to u nás stejně moc lidí nekoupí. stejně jak trojčata z kolína, protože zas tolik lidí u nás není co má 300t na auto pro manželku na nákupy.. ale jestli cena bude zajímavá, nebude to špatný kup. jenom aby to nebylo jaku fábie, která se u nás kupuje jako plnohodnotné auto pro rodinu na dovolenou
Navtech
A kam dá ten nákup?
Blue Sun
Vedle sebe?
Navtech
A co když tam budeš sedět ty?
woody-alien
Když tam budeš sedět ty, tak přece nepojede na nákup, ale bude si hledět tebe, ne ? 😉

A nehledejte v tom hned sexuální podtext... 😄
Navtech
Když tam budu sedět já, tak se tam nevejde ani krabice s odstředěným mlíkem
Klaudius
To si taký vyžraný...?
Blue Sun
Já na místě spolujezdce? Uffff, noční můra >😁

A jinak jsem docela štíhlý, něco by se vedle mne a přede mne i vešlo.
Navtech
Hlavně mi neříkej, že basa plzně! Maximálně síťovka brambor, nebo půlka melounu... a ještě v pětilitrech 😄
Blue Sun
Vzhledem k tomu, že nevím, jak to auto je uvnitř velké, troufám si odhadovat tak jednu střední igelitku. Basa plzně mi nesmí do domu!
Navtech
Já mám taky radši PET lahve z Litovle, ale můj pocit je, že u okýnka KFC-drive si bude obsluha myslet, že jsem ujel bez zaplacení a bez kuřete.
Klaudius
Už chápem, prečo vedľa teba už nikto nevlezie...
Tymkoo
no já nevím ale myslím,že dvě igelitky se tam určitě vejdou a kdo má nákupy větší tak zbytečně utrácí a je rozežraný.

pokud se do toho ta taška nevejde, tak nechápu smysl toho auta.
Navtech
Jeď se někdy podívat do nákupního centra, jak plačící občané v době krize zápolí s přeplněnejma nákupníma vozejkama, z kterých zboží padá na všechny strany. Koupíš paletu buřtů ve slevě a jsi OUT 😄 😉
kyklop
:yes: >😁
Ada je zase tady
To snad na palubni desku angazovali nejakeho francouzskeho designera? :no: :no: :no😒br />
Doufejme, ze bude brzy k dispozici nejaky novy driver pro ten LCD zobrazovac a pred ridicem se objevi dva docela normalni (byt virtualni) kulate budiky.
Navtech
Ádo, vem si pastelky a prdni sem nějakej návrh...
kyklop
>😒] :yes: mozno nas prekvapi a jedneho dna bude navrhovat interiery pre vw. Samozrejme bez kelimkov od jogurtov
Navtech
Třeba bude VW dělat kuchyně. Když je ferrari notebook...
Sonny Crockett
VW a kuchyně? Člověk při vaření chcípne nudou dřív než hladem.
white label
Tak jistě, domácí kutil, který rád a často něco opravuje, si pořídí kuchyň italskou, se kterou si užije mnohem víc "zábavy"... 😲 :😉
>😒]
Sonny Crockett
To není přece vůbec potřeba! Každý ví, že hlavní účel kuchyně je vypadat dobře :yes:
white label
To si o sobě zřejmě myslí i některé "moderní" emancipované ženy, které si tyto kuchyně "na ozdobu" rády objednají, přece (v nich) nebudou vařit, když jejich hlavní účel je ozdoba... 8-s
Krispos
Zatimco v italske kuchyni se budete tak dlouho kochat krasnou troubou, ze ji zapomenete zapnout umrete hlady taky. Ve francouzske kuchyni budou vrzat dvirka skrinek a v americke bude mit trouba vykon jako pec v krematoriu.... clovek si proste nevybere 😄
Sonny Crockett
Umírat se má hezky a stylově. Třeba při sexu s nějakou brunetkou za jízdy ve Ferrari. Nebo při sexu s nějakou brunetkou v kuchyni u trouby s designem Pininfarina >😁 Hlavně ne VW prosím!!!
Krispos
Me se libi i nemecky holky jako treba knezna Gertrude von Fauwerk und Scirroco 😄 A 30-letej invalidni duchodce umirajici hlady, protoze si poridil Ferrari, to neni moc cool >😁
Sonny Crockett
Německý holky jsou takový nic moc.. uznávám že paní široká je stylovější než ta její sestra co hraje golf a nebo další co hraje pólo atd, ale pořád je to jen divná němka a nic víc.. Ale tak každý má jiný vkus, já němky nikomu nezazlívám, jen jsem spíš jižan nooo 😄

A dodatek: Ne invalidní důchodce! Jsem psal že umřít a ne se zmrzačit >😁
Krispos
Ale jiste... ostatne pokud by vysla sinorina Fulvia v takovem provedeni, jak ukazuji navrhy, tak bych o ni velice realne uvazoval 😄
white label
No jo, ale ono se i to umírání může někdy člověku docela snadno vymknout... ;-\ :no:
Krispos
Kdybyste nekdy meli zlomenou pater, tak doporucuju neurochirurgii v Plzni. Doktori jsou mladi a sikovni a maj i hezky sestricky 😄 Naopak na nefrektomie Plzen nedoporucuju, v tom stare arealu na Borech vari opravdu silene blafy... >😁
Sonny Crockett
Já děkuji za tip, hned ráno si to poznamenám někam do auta, aby hasiči věděli až mě budou stříhat ven..
Krispos
P.S. ja bohuzel nejsem cool, takze zcela nestylove ten invalidni duchod mam... ale ta pater se do roka pry vzpamatuje (ostatne uz ted je to celkem v pohode) a az preperu toho raka, tak zas budu frikulin a koupim si to ferrari... >😁 >😁
Sonny Crockett
Tak to držím všechny palce které mám, a těším se až se s tím Férkem pochlubíš 😉
white label
"Umírat se má hezky a stylově"..., třeba po zkratu hezkého italského spotřebiče ve stylové italské kuchyni... >😒]
Sonny Crockett
Ano, taky možnost >😁
woody-alien
Každej chlap (mimo vášnivých kuchařů), kterej sedí v "showroomu" a v objednávce je namísto Alpine White, sportovní sedadla řidiče a spolujezdce a sportovní kožený multifunkční volant nucen zaškrtávat příplatková barva korpusu, zásuvkový systém Innotech a vestavná trouba, mě pochopí.

Tahat kuchyně ještě sem je zrůdnost... 8-s >😁
beibej
Joyster si měli nechat pro nástupce erka. A jestli ho zatím neplánují tak to měli nechat bejt. Tohle bych viděl třeba jako: miniSTER >😒]
Blue Sun
A dávat to povinně členům vlády >😒]
Navtech
Pak bysme to lineárně ods.r.ali my - slušní lidé.
marozKO
netahej tu politiku..... 😉
twistedTSD
a ja furt tak nejak tajne doufal v Ahoj 😄
marozKO
j.. Ahoj byla ftipna studie a aji pekny nazev.. jenze Joyster?!?!.. boze, kde to jsme? 😒 (doufal jsem, ze roomster bylo posledni zprzneny jmeno sveho druhu, ovsem Dacia a ted koukam zase Skoda chteji pokracovat.. no nic no 😒 )
pelikoš
pokud jméno ještě nemá,mám návrh-LupoMěstský nebo sorrowster >😒]
Well-being
... určitě bych si vybral některé již dobře zavedené z kolínské trojky. Pěkné, relativně prostorné, kvalitní a spolehlivé s výborným motorem. Nerad e😜erimentuji. Možná, že i u VW group se jednou naučí dělat miniautíčka 😉
megacruiser
Studie je hezká, ale...
Je jasné, že s tímto designem se vyrábět nebude. Takto měla vypadat verze s plochým motorem vzadu, díky tomu v předním nárazníku chybí otvor pro přístup vzduchu k chladiči. Přední převis bude muset být u sériovky o dost delší, jinak by nezbylo místo na deformační zónu, motor a periferie.
Je zde i pár prohřešků proti koncepci městského auta. Plně lakované nárazníky absolutně bez otěrových lišt, otěrové lišty nejsou ani na boku, hrany blatníků taky nejsou chráněny. Koncepce čtyřmístného auta s 2 dveřmi není zrovna ideální, dveře jsou potom moc dlouhé, je potřeba víc místa k otevření.
Celkově mi koncepce i tvar hodně připomíná Twingo první generace vyráběné od roku 94. Nevidím nic nového co by tento koncept ve srovnání třeba s tím Twingem přinášel. Interiér nekomentuji, je jasné že v sérii displeje nebudou. Skládací zadní sedadla taky nejsou nic nového.
Pokud jsem si něčeho skutečně zásadního nevšiml, budu rád pokud mě někdo upozorní 😄
white label
Twingo I? Proboha čím? Počtem dveří?
Jestli je to něčemu částečně podobné, tak lUPu... (podobně jako VW UP).
[odkaz]

P.S. ...případně když už něco z "venku",tak něco jako...
[odkaz]

...něco mezi nima...
megacruiser
Twingo mi připomíná tento koncept tvarem, hlavně malým převisem vpředu (Lupo mělo extra nepoměr mezi převisem vpředu a vzadu). Taky se podobně jako Twingo tváří, že přichází s novou koncepcí malého vozu. Ale zatímco Twingo s novou koncepcí skutečně přišlo (posuvná a sklopná zadní lavice, velký vnitřní prostor na minimální délce díky tvaru), tady zřejmě nic takového nehrozí. Sériovka bude vypadat proporčně úplně jinak a bude to zase jen VW klasika bez nápadu v mikro provedení...
pelikoš
přesně,s takovým designem by se u nás pravděpodobně neprodávala ani škodárna :no:
JayDeeSq
škoda se bude prodávat se vším i kdyby to byla krabice od bot s kolama😊 pokud to nebude extra předražený tak se to kupovat bude
technika volkswagenu pro prumerne lidi ale to je Skoda uz od dob felicie z 90 let
white label
A jakou techniku VW měla ta Felicie, kromě dvou okrajových motorizací?
pocitac
čtyřramenný volant s airbagem od VW? To byl ale u feldy už pořádný „západní“ luxus >😁
white label
Ano, ten volant určitě... 😉
Ja vim ze se to blbe posloucha,cte ale skodovka ted bude zas plnit funkci automobilky pro kterou byla puvodne koupena a zmodernizovana.To znamena vyroba levnych aut a boj s konkurenty z okruhu dacia,kia,chevrolet,huyndai.Cas superbu uz konci nastupce nebude a tez new octavia bude cenove technicky v jinem tonu.V koncernu znacek volkswagen se vraci na svou drivejsi uroven segmentu ji urcenemu coz k celosvetovemu vyvoji prodeju je logicke.Joyster je dukazem ze nova etapa prichazi.
pocitac
Je to zajímavá teorie, ovšem neřekl bych, že to potvrzuje nový Joyster. Jediný, model, který tvojí myšlenku potvrzuje je poslední model Fabie. Ta si oproti předchozí generaci podstatně pohoršila a to především v proporcích. Ale i tak „zmenšení“ Fabie usuzuji něčemu jinému a tím je rozšíření portfolia Škodovky... do dvou let to u Škody bude vypadat takto😒br />
mini: Joyster, malý kompakt: Fabia, velký kompakt: nový model, nižší střední: OII, střední: Superb

Podle mě, Joyser, není posun nikam jinam než k rozšíření portfolia, v ruku v ruce, s růstem prodeje. Co podle mého názoru Škodovce zatím chybí je bohužel malé MPV + nějaké užitková Škodvka – třeba pickup nebo rovnou malá dodávka.
Klaudius
Pokiaľ viem, podľa škodovkárov dokáže obe funkcie (MPV+užitkáč) s prehľadom plniť Roomster. Alebo nie?
pocitac
No tak to možná jen podle Škodovkářů. 😄 Zčásti určitě ano, ale MPVčkm od Škodovky bych si představoval něco velikosti Touranu, a od něho odvozenou dodávku, něco jako Caddy. Ale pro VW by to asi v těchto segmentech byla až příliš velká konkurence a ten trh není zas tak velký, aby se dal dělit. Jiný důvod nevidím.
twistedTSD
z čeho usuzuješ, že nebude novej sup?...a kdyby OIII byla ,,cenove technicky v jinem tonu" tak by zase příliš konkurovala nástupci Touru...snad se mýlíš 😄
white label
Že nebude Sup III netuší ještě ani u VW, měl bys jim to možná zavčas oznámit a ušetřit jim prachy za vývoj... 😉
Pokud ti k těmto závěrům stačí UP od VW, Škodovky i Seatu, tak si možná spíš věštec...
Předpokládá se že úkolem budoucího šéfa Škody Auto, kterým by měl být Winfried Vahland, bude osekat náklady české automobilky. Směr již naznačil sám Wahland - každá značka si sice může dělat, co chce, ale nesmí to být na vrub některé z jiných značek koncernu. To by mělo znamenat i návrat Škody zpátky do stínu značky VW.
Vidět by to mělo být hlavně na třetí generaci sedanu Superb. Ta bude pravděpodobně výrazně menší a chudsi než stávající model a bude mít i méně vychytávek, které jej v testech posunuly před sesterský Passat nebo se premysli ze nebude vubec z duvodu konkurence pro jetty a octavie.Ukazuje se navíc, že vyrábět v Česku není takové terno jako dřív. Silnější koruna dělá automobilce problémy a výroba škodovek se prodražuje. Když se k tomu přičte růst mezd českých zaměstnanců a menší flexibilita českých závodů (i kvůli legislativě), není divu, že se nový malý model koncernu, který ponese i značku Škoda, bude vyrábět v Bratislave.Fakta: drive byl provozni zisk skody 9 procent ted 2.8 ;-\
pogo26
Ještě jsi zapoměl napsat, že o investice do autoprůmyslu tady už docela dlouho nikdo nestojí. O našem postoji ke šrotovnému, které nám také samozřejmě nepomohlo, se nemá cenu vyjadřovat. Stačí, že to nezapoměli připomenout němečtí manažéři na každé poradě. S tou flexibilitou to také u nás není tak špatné. Zaměstnanci dobrovolně přistoupili i na 20% procentní snížení mezd a pracovní doby. Problém Superbu je jeho malá prodejní cena na západ od nás. Na nejlevnější auto ve své třídě je opravdu až moc dobré.
acALIEN
>😁 >😁
pocitac
Osobně v tom konceptu taky vidím spíš návaznost na Lupo, potažmo na Seat Arosa [odkaz] . Co se změní určitě, bude interiér a samozřejmě motor půjde pod přední kapotu.
to auto proste nema chybu!!!!!!
pelikoš
má,je šeredný >😁
wolff
Okrajové auto svého segmentu. Propadák. Zajímavá prodejní čísla budou všechny tři značky dohromady. Jinak ani pes neštěkne. Horší prodeje než TPCA. O ničem.

Takže Lupo, Arosa, Fox... Pokračuje plácání se v bahně...

Jinak šášulka Peťánek nezklamal... Šašku pobavil si... :yes: :yes: :yes: >😒]
Klaudius
Zato ty si nepobavil. tradične. ;-\
white label
Za to ty, třeba na rozdíl od Ady, neumíš ani pobavit... 8-s
kyklop
>😁 :yes:
kyklop
ty budes vizionar, vozidlo este neopustilo vyrobne linky a uz vies, ze to bude prepadak. Chod im to oznamit, nespustenim vyroby usetria vela penazi
twistedTSD
:yes:
ryccardo
No ne že by to vypadalo špatně, ale to bude snad ještě užší než Fabia. Do toho se vejde tak 50 kg ženská ale normální chlap těžko. Co je to teď za módu dělat úzkej interiér?!
igi2
proč vyrábět na jedné lince stejné VW up na konci jednomu nalepit na čumák VW a druhému okřídlený šíp?
nemcum lupo cechum joyster a rumunum ,rusku ukrajine seat jednoduche ceny jsou ruzne kazdy si pride na sve
jenik1
Takže tohle tedy má být ta slíbená nová škodovka, která má zaplnit prostor mezi předraženou Oktávií a reltivně levnou Fábii? 😄
white label
Touto "logikou" by pak musela Panda zaplňovat prostor mezi málo prodávaným Bravem a relativně dobře prodávaným Puntem... 😉
J4K
Bylo by to fajn, kdyby se odnoži škodovky něco podobného podařilo a ve zdejších lokalitách tolik oblíbený koncern VW by se dokázal prosadit i v kategorii mini. Vzhledem k tomu, co ale předvedl doposud a k silné pozici fiatu v minivozech, nesdílím ale tak siné a přesvědčivé nadšení zdejšího VW zouVWalce. V reálu myslím, že bublina splaskne stejně jako u kolínských trojčat, která se na zdejším trhu téměř neprodávají. Nicméně podle studijních fotek se mi to líbí a fandím, ať to vyjde. Asi také hodně bude záležet s čím vyleze nová panda, která si v této kategorii vydobyla celkem slušnou pozici. Škodovce pro tento segment držím palce :yes: