Novinky
Kvasoň
0
... do toho bych nešel... 8-s
Přejít do diskuze
To ano, pane kolego. Bohuzel u mne je petka taky mimo zajem, ale ne kvuli vzhledu, ale kvuli vyuziti 😐
jsme kecálci, ale taky potencionální kupci, pane kolego......teda tohodle auta, ale určitě nee >😁 :yes:
😄 Vcera jsem videl konecne F/L M6 Wagon na vlastni oko, v GTA verzi, barva bronzova Midnight mica a klobouk dolu. Prijde mi, ze predni svetlomety krapet zuzili, ona lista v predni mrizce vypada skvele, autu dava premiovejsi look. Interier taky doznal mnoha zlepseni, zejmena materialy a stredovy panel, vsechno vypada hodnotneji, opet se nabizi slovicko premioveji. Uz se tesim na jizdni seznamovani 😄 , vcera jsem radil s M3 1.6 MZR TX hatch.
Doufejme. Protoze to co ted predvadej, to je opravdu hodne slabe - a ze mam pro mazdy velkou slabost 😒
Nastesti o uspechu hovori prodeje a ne kecalci na auto.cz 😉 a ty jsou zatim podle ocekavani. Navic cena za design 2009 pro Mazdu3 taky asi o necem hovori. Bezte si to prohlednout na vlastni oci, ja k ni sympatie z obrazku na prvni pohled taky necitil...
No tak konkrétně nová Mazda 3 má tlamu, jak vysmátý zhulený puberťák. Je to úplná degradace oproti hodně moc pěkné předešlé generaci.
Ale každému se líbí něco jiného, takže kupce si to určitě najde
Ale každému se líbí něco jiného, takže kupce si to určitě najde
Asi tak...navic treba trojka vypada na zivo mnohem lepe nez na obrazcich, pocitam, ze u nove petky to bude stejne. A co se tech bocnich krivek tyce, me prijdou naprosto uzasne... Nicmene, pro odpurce stavajicicho designu mam dobrou zpravu, nova Mazda5 je posledni model automobilky ve stylu Nagare (ktery Mazda zacala rozvijet druhou generaci M2). Oba hlavni designeri se odporouceji k jinym automobilkam (konkretne Holhausen do Tesly a Acker do Renaultu), takze lze ocekavat, ze pripravovana Mazda6 treti generace, ktera by mela byt predstavena na jednom z podzimnich autosalonu v roce 2011, bude jiz jineho razeni...
s tou Toyotou bych nesouhlasil, Avensis je možná "divný" ale zbytek :yes: . Stejně Nissan, u něho se mi právě nelíbí jen ten Qashqai, ale z Mitsu máš až na L200 (MR 2010) úplnou pravdu
Súhlas, Mazda to začala preháňať, vlnky a tlama sa prestali nosiť, Toyota je či už s Aurisom alebo Avensisom úplne mimo, Nissan ten hádam okrem Qashqai-a nevie ponúknuť nič zaujímavé (ak nepočítam exoty 370Z a GTR), Mitsubishi všade robí plastiku alá EvoX... Hádam len Honda to svoje scifi ešte ako tak kontroluje...
myslím, že korejci se už poučili, co se evropanům líbí, japonci jsou s tím svým "dizajnem" v poslední době trošku mimo mísu.Ale možná se pletu 😄
Ty vlanz, jestli se tomu dá vůbec říkat vlny, jsou děsný. Přitm například první mazda 6 byla úplně super.
Nové Mazdy jsou fakt divné. Tahle pětka má kukuč jak vytlemený retard z léčebny. Ten jejich Bzum Bzum design se jim nějak vymkl z rukou.
Nevím, co se v Mazdě stalo, ale její poslední modely jsou "podivné", ať už se jedná o novou Mazdu 3 (tlamy se líbí u Peugeotu, ale ne u Mazdy), modernizovanou Mazdu 6 (nevím, jak to mají ostatní ale nejhezčí 6 mají američani) a CX-7, takže mi zůstává už jen dokonalá MX-5 a ucházející Biante (JP trh) a CX-9