Ekonomika
Starfighter
0
Už jsem se lekl, že na 2. fotce do toho leze předseda UV KSČM Vojtěch Filip 8-s >😁
ale to nastupování na zadní místa je jak do ponorky.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Vás kecalů si to auto nekoupí, tak co Vás sere? Prostě buď to chci i s tím co nabízejí, nebo jdu ke konkurenci.
A tebe sere co že Opel neumi udělat pořadne auto ? >😁
Slabší...
Naopak, Opel poslední dobou začal dělat konečně solidní auta :yes:
Ja netvrdim že ne až na ten desing teda ten mě moc nebere a hlavně zrovna u tehle Merivy.
petrumr
Viděl jsi na vlastní oči novou Insignii? Pokud ano, tak nevím co tady plácáš, že chce Opel dělat z lidí hlupáky.
Tak zrovna Insignia je z novych Oplu podle mě nejpěknějši ale auto neni jen o designu.
A někdo říká , že je to jen o designu? Já se ptám, podle čeho Opel dělá z lídí hlupáky!!
petrumr
Ne lidi si to kupují právě pro tu praktičnost. Proto si již novou Merivu objednalo již 45tisíc lidí, ačkoliv se pro celý rok 2010 počítalo s 50 tisíci kusy.
Jel jsem jak s Insignií, tak s Astrou a zvyknul jsem si na umíštění tlačítek tak za 10 minut.
Jel jsem jak s Insignií, tak s Astrou a zvyknul jsem si na umíštění tlačítek tak za 10 minut.
...všichni kritici v tom autě nikdy nejeli, možná ho ani neviděli na vlastní oči ale už mají naprosto jasno v tom že je úplně na ho***. Ale není se čemu divit, oni i motorističtí novináři přesně vědí že třeba BMW X6 je naprosto strašné auto, ale bohužel ti úplně hloupí zákazníci ho kupujou jako šílení 😉 Věřím že Meriva si - právě díky těm dveřím - najde spoustu spokojených zákazníků, kteří přesně vědí co chtějí !
Jako nakupni taska je to dobry.Jen nevim jestli pri zarazeni jednicky nebude poustet nebo vypinat radio,ale ty dvere jsou velmi zajimave reseni ktere chvalim.New meriva se mi libi mnohem vice nez fobie,roomster a podobne hruzy.
No, ty chvalis, ale zrovna to testoval OAMTC a velmi to teda nechvalili. Nastupovanie v stiesnenom priestore parkoviska pred nakupnym centrom je o hubu (a o karoseriu vedla stojacich aut).
Je to este horsie, ako s klasickymi dverami (a posuvne zadne dvere su o niekolko tried lepsie), pretoze ak chcu vystupovat vsetci naraz z prednych aj zadnych sedadiel, zablokuju sa navzajom. Povedal by som, ze zrovna na rodinne nakupy toto nie je vhodne auto...
Je to este horsie, ako s klasickymi dverami (a posuvne zadne dvere su o niekolko tried lepsie), pretoze ak chcu vystupovat vsetci naraz z prednych aj zadnych sedadiel, zablokuju sa navzajom. Povedal by som, ze zrovna na rodinne nakupy toto nie je vhodne auto...
nenapadá mě moc důvodů proč kupovat tuhle podivnůstku a nekoupit za stejný prachy Scénika.