Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Hyundai letos v létě půjčí 900 zájemců model i30 1,6 Style na týden zdarma

62 komentářů

Klaudius
VIDLÁk je človek, ktorý vyrába vidly (prípadne iné ručné náradie do záhrady. Je to múdry človek, musí ovládať aspoň dve profesie - musí byť stolár, aj zámočník, resp. ešte aj kováč.
Jasne, produkty jeho firmy sú jednoduché (autá to nie sú), ale konic-koncov potrebné, a zo svojho jobu slušne vyžije. Vyskúša si trodsiatku, a potom si ju kúpi. Aký problém? 😉
Klaudius
Ta toho "kkt" si sa pasoval sám. radšej sa v diskusiách zaobídeme bez takých ako si ty, pokiaľ sa mieniš vyjadrovať takýmto spôsobom. :-!
Klaudius
Ešte mi ukáž niekoho, kto tejto tvojej slaboduchej rozprávke uverí...
Klaudius
A nie je úplne jedno, kto ich rozdáva? Hlavne sú zadara... 😉
Klaudius
>😁 :yes:
Ricardo
mozgog
😄 asi spíš ty "konzultace"
S nadavkou nesouhlasim, vsak s privlastkem v plnem zneni...

No radsi jsem mel komentar pripojit pod nektery ze slusnejsich prispevku... Takhle budu automaticky vhozen do stejného pytle...
mozgog
jen jsem zparodoval místního grafomana, když jde o kiu/hyundai jsou to "vidláci", když o BMW, jsou to "prémiová lidská esa" >😁 , jinak souhlas, mně to přijde vynikající, kdybych uvažoval o koupi i30 neváhám, při "projížděčkách" s prodejcem nejsem úplně stopro uvolněný a vím, že ten můj první dojem z auta je hodně hodně povrchní, že bych zkrátka potřeboval být v autě sám a víc času
Ho!
aha, tady se nam nekdo snazi namluvit, ze kdyz borec co vystoupil z Cayenne turbo uvidi na chodniku lezet tisicovku, tak ji znechucene prekroci ...
kuko
hold musíš si zvyknout - už máš prémiového operátora, prémiový mobil za kačku, supermainstreamovou káru, strniště se snad už taky začíná rýsovat, tak ještě ten orloj na ruku, nějaké pořádné boty z aligátora a můžou začít operace/konzultace/transplantace >😒]
honsik
S tim se musí bohužel počítat 😄

pak je otázka, jestli po skončení akce budou lidi ty auta s 30% slevou chtít... ale oni to hodí jako předváděčky a lidi jim utrhaj ruce
wolff
JÁJ >😁
Gangrel
Tohle ale nemuzes myslet vazne... jak jinak presvedcit zakazniky o kvalite sveho vyrobku a dotlacit je koupi jinak nez tim, ze jim poskytnu svuj vyrobek na delsi dobu, aby si mohli udelat obrazek, zda je to auto skutecne tak hrozne, jak "chytry" soused s 1.2HTP za stejne prachy tvrdi a nebo na opak? Nikdo prece nenuti zkousejicicho aby tu i30 koupil.A sam za sebe rikam, ze bych ji zkusil celmi rad, pze tyden je pekne dlouha doba na to abych si mohl rict, jestli mi to auto sedi.V Nemecku je celkem bezne, ze ti prodejce pujci auto na vikend.Takze u nas v nuzakove je to opravdu rarita a pokud bude uspesna, nebude to trvat dlouho a s podobnou nabidkou prijde nekdo dalsi.A to znamena jen dalsi bonus pro koncoveho zakaznika.A Hyundai podporil nakup jeste pobidkou se zajimavou slevou... co je na tom spatneho? 300 tisic za auto je snad na ceske pomery malo?
Katikakus
Tohle je zpusob prezentace, leta pouzivany nejen u nas, ale i na "vyspelem zapade". Treba tady konkretne Volvo v Rakousku: [odkaz]

Tim, ze cloveka do auta posadis a das mu moznost se do nej "zamilovat", zvysujes sanci, ze si vuz koupi.

Nadherne je to demonstrovano v teto reklame Porsche😒br /> [odkaz]

Lide se i pri vyberu auta rozhoduji do znacne miry emocionalne a je jedno jestli si vybiraji auto za 300k nebo za 3M. Pochopitelne, u Porsche budou ty emoce hrat podstatne dulezitejsi roli, nez u i30.

Nema to nic spolecne s blabolem od tripismenkoveho nahore. Toho snad uz nikdo nebere vazne. Ten si zije ve svem virtualnim svete, o realnem toho totiz prilis nevi. V nem se zrejme nedostal dal nez k tomu "olizovani plotu autobazaru".
mozgog
"Člověk k tomu, aby si vybral auto nepotřebuje bojovat ve frontě vidláků o první místo v místní loterii.

Ukazuje to jenom jedno, že BMW zná zdejší vidláckou mentalitu od A do Zet. A samozřejmě zná jejich rostoucí majetkovou potenci. Co je však důležité, důležité je, zda automobilka která (spolu se Škodivkou) zde předvádí velmi úspěšný tah na branku, má volit zrovna tuhle cestu v prezentaci. V mých očích tím spíše ztrácí, než získává. Koneckonců, BMW 5 s Yebetim vnímám jako velmi úspěšné modely na zdejších silnicích."

to je zase blábol

8-s
Ronault.
Fascinuje mě ta plná nádrž na weekend, jde vidět, že ani prémioví lidé nemají na plnou nádrž >😁 >😁
puko
pre vsetko existuje vysvetlenie 😉 len sa este na toto konkretne neprislo >😁
marek.g
tak to je trefa přímo na komoru >😒] :yes:
Ronault.
Profesor? No tak bych zase dottoremu nefandil >😒] >😁 >😁
Johnn
Tak to sedi :yes: >😒]
Johnn
Jo tak Beda Travníček je prvně nakoupil za plnou cenu a oficiální dovozce o této akci předem nevědělo.Jo tak si srovnej svoje noty.
Tak co vlastně kritizuješ?Výrobce,prodejce,či zákazníky?
:yes: >😒] >😒] >😒]
Katikakus
A to uz vubec nemluvim o Mercedesu - u nas ve firme se loni takhle mezi managementem tocili C, E i R-klasse.

Bohuzel u toho trageda uz nelze mluvit ani o smesnosti. U nej je to uz jenom trapne 8-s :no:
chester
ten bude chrcat az to zbada >😁
nj...gti sa tu zase len zosmiesnil... :yes:
Katikakus
Pro premiove "vidlaky" je tady soutez "VYHRAJTE NOVÉ BMW ŘADY 5 SEDAN S PLNOU NÁDRŽÍ NA VÍKEND": [odkaz]

Mainstreamovi vidlaci si taky prisli na sve "Vyhrajte Yetiho na víkend!": [odkaz]

A k jakym vidlakum se radis ty?
kyklop
pozeram, ze sa ziak rychlo uci od svojho profesora >😁 >😁
kyklop
presne tak...vela veci a vlastnosti si clovek pocas kratkej jazdy nestihne vsimnut (aj ked niekedy iba detaily)a prave taketo "predvedenie" moze pomoct pri rozhodovani
saldy
nikdo se zde do nikoho myslím nenaváží, tohle auto je ve style fajn, půjčovat se budou zdá se jen kraťasové, to se honičům litrů a centimetrů líbit moc nebude,po akci s nabídkou příšerných sockaverzí konečně něco smysluplného, hlavně pro plátce DPH :yes:
chester
chlapce ty sa daj utratit.
uz nech ti bloknu nick, lebo tu dokola pises kraviny...
btw...spravit to vw s golfom ides sa tu roztecit od uzasnosti a napaditosti...
si ubohy kkt 😒
GTI
Srovnej si noty. Beda Trávníček nevyrábí auta, která rozdával. Nebo ano?
Ronault.
U O2 jsou jen prémioví zákazníci, jak jinak si vysvětlit ty nepochopitelně vysoké účty za telefon, co mi chodí? 8-s >😒] >😁
kuko
samozřejmě u Trávníčka vyhrávali jen "prémioví" lidé

Stejně jako loni u O-dva ty bílé 1-er >😒]
_Teddy_
Ked som pred 2 rokmi kupoval auto, passat bol okrem ineho v uzsom vybere. U predajcu som vylozil karty na stol, a ukazal som mu tri dalsie ponuky na porovnatelne auta stejnej triedy. On (ocividne v stave uplnej zufalosti, bez moznosti podbit konkurencne ponuky) mi navrhol ze mi teda predvadzaci kus pozicia na vikend aby som zistil, ze je to predsa len lepsie auto, hodne mierne vyssej ceny...

S vdakou som slusne odmietol. A dakujem aj tebe, ze si mi az teraz vysvetlil, preco som to spravil: nechcel som byt "vidlakom" co sa ulakomi na takuto ponuku... 😄
Ronault.
Tomu se říká v zvláštních kruzích "trefa na komoru" :yes: :yes: >😁
Johnn
Tou loterií myslíš akci u Bédi Trávníčka kdy se rozdával Guru k sekačkám vidlákům?
Ronault.
Jistě, je to tak :yes: A platí to přes veškeré segmenty, dokonce i SUV typu Cayenne, jen místní dottore si myslí, že jdeš rovnou koupit auto, které chceš, protože je prostě nejlepší. 8-s
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
GTI
Pokud se do někoho navážím, pak do těch vidláků, do automobilky rozhodně ne, také proč? Jde o to, že se samozřejmě nejedná o geniální tah, neb člověk k tomu, aby si vybral auto nepotřebuje bojovat ve frontě vidláků o první místo v místní loterii.

Ukazuje to jenom jedno, že Hyundai zná zdejší vidláckou mentalitu od A do Zet. A samozřejmě zná jejich rostoucí majetkovou potenci. Co je však důležité, důležité je, zda automobilka která (spolu s Kií) zde předvádí velmi úspěšný tah na branku, má volit zrovna tuhle cestu v prezentaci. V mých očích tím spíše ztrácí, než získává. Koneckonců, jak cee´d ta i30 vnímám jako velmi úspěšné modely na zdejších silnicích.

Mé příspěvky jsou trefné vždy, s tím problém nemám, nyní jde jen a než o to, přiznat si, že pokud tě takováto nabídka inspiruje, pak pro tebe svět aut zatím existoval jen v rovině zde snad již legendárních plakátů nad pelestí.

Jak se kupuje auto jsem vypsal na blogu asi v patnácti pokračováních, přes léto jsem to loni zopakoval a opáčko dokončíme letos. Tak čti, a pak šupem do prodejny, lotynka je tu pro jiné. Nebo ne?
Nechaj ho,on Hyundai obchadzat nebude,skoci radsej do Deutschlandu k nejakemu dochodcovi po skoro nove premiove Volvo.
Katikakus
Skvele a trefne >😒] :yes:
Gangrel
To by me zajimalo na ktere planete zijes... vypada to, ze uz ses dlouho nebyl podivat dole v podhradi na ten cesky lid.
Mel bys clovece oslavovat tenhle genialni tah, pro nas ubohy trh tak prevratny. Navazet se do lowendove znacky, potazmo jejich potencialnich kupcu je nemistne. Porad nemuzu uverit tomu, ze by kdokoliv s dostatkem penez vyrazne prevysujici prumerny (vice jak 60% obyvatel nedosazeny) plat obcana ceskeho visel na netu a soustavne tvoril tak "uzasny" sloh opirajici se o plnohodnotne argumenty proc ne, ci ano 8-s Nekdy jsou tve prispevky trefne, tento bych radil mezi ty nicnerikajici, prizemne utocne na urovni strejdy BOBa. Tak bud jsi schizofrenni clovek a tve osobnosti se meni jako horske pocasi, nebo vas je na ten nick vic 😉
Ronault.
Jsi neználek, mechu, Apoštol tvých snů jest Passat 😉
kuko
>😁

je to tak dokonalé, až mám poslední dobou obavy, že jsi chytnul nějakou schizofrenii a stáva se z tebe místo Mudr. jaksi Judr. >😒] :yes:
Mr.Murphy_
😄
Mr.Murphy_
>😁
mech13
>😁 >😁 >😁
už jsi jen zapomněl použít slovo apoštol >😁
Ronault.
Ba ne, ba ne, bude to takto😒br /> Tak je to tady. Šance pro každého, ano, pro každého, i pro tebe, který zatím jen olizuje orezlý plot bazaru. Takže neváhej, řádně se obleč ať se ti nevysmějou, tady nejdeš pro nějaký lowend, ale rovnou pro supermainstream, a vyraž si pro tvého Guru. Ano, pro tvého, protože až ho po tom společném týdnu budeš muset vrátit, tak se s ním raději zašiješ někam na Voltu, ale i tam si tě VW vyhmátne, natuty, je to přece globální hráč. A věz, že jednou bude tvůj, protože ten týdne bude stačit abys pochopil, kdo tady v nižší střední třídě hraje první housle, takže na sobě makej, uč se jazyky a za rok, dva, pět a nebo dvacet si nakráčíš pro svého Golfa a věř, že tady bude.
Nyní alespoň nepromeškej tuhle možnost týden být na vrcholu.
BRAVWO GURU, BRAVO GOLF a BRAVWO PORSCHE-VOLKSWAGEN-SUZUKI

Stačí? >😒] Jen si nejsem jist, jestli tam bude GTI psát to Suzuki, jestli z nich neudělá místo partnera podruženou značku >😒] >😁
Až s tím za měsíc, dva přijdou lidové vozy, tak to bude jistě "marketingový jemnocit" ... >😁
GTI
Třicítku bych na dovolenou bral. Musela by mít ale pěkný míry... Nebo se snad mám domnívat, že někdo nechá v garáži odfrkovat Cayenne turbo a na dovolenou vyrazí ve vypůjčené třicítce z Nošovic?

Už vidím ty vidláky jak se před prodejnou perou o auto snů jejich vesnice. Auto, hochu, to chce především noblesu a styl.

Nakonec, hele, jdi do toho. Z tý dovolený se přece vracet už nemusíš, a když vybereš nějakou logickou destinaci, třeba Horní Voltu, nevydá tě do Česka tamní šaman ani kdyby státní zástupce obkročák zakřepčil. A uznej, kolik třicítek v tý Voltě bude jezdit? Do roka jsi král džungle, natuty.
Parda71 (BMWfans)
Díky, upřímně jsem se zasmál >😁 :yes:
Ronault.
>😁 >😁 >😁 :yes:
prejt
jazva
[odkaz] >😁
Tohle platí všude, Opel před 3-4 lety měl podobnou akci po celé Evropě pro ( teď střílím ) 20.000 vozů a úspěch byl obrovský.

Akorát to v řadě případů lidé vraceli dost opotřebené, drifty na parkovištích u supermarketů byly na denním pořádku ... ;-\
....
Katikakus
Oprav si konecne ten nick. Sice chapu, ze jsi se nejspis preklepl - "O" a "L" jsou hned u sebe, ale uz bys to mohl dat do poradku.
twistedTSD
aspon si zjisti fakta - z tech prodeju rozhodne nemam dojem, ze by ,,lezel skladem"....a taky v tom nevidím žádné zoufalství ale dobrou reklamu...
twistedTSD
:yes:
strýček BOB
Tak nějak z té akce cítím zoufalství zastoupení, sesterký vozík jde na dračku, zatímco toto leží skladem, přitom je to stejně mizerné a levné...
T613
[odkaz]
honsik
Jak jinak získat zájem čecha než dát mu něco zadarmo ... :yes: