Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai letos v létě půjčí 900 zájemců model i30 1,6 Style na týden zdarma

Ondřej Láník
Diskuze (62)
Ojedinělou marketingovou akci chystá na letošní léto dovozce a síť obchodníků značky Hyundai. Devět týdnů bude stovka modernizovaných Hyundaiů i30 vyhrazena pro bezplatné zápůjčky zájemců o auto na dovolenou.

Letní megatest má propagovat modernizovaný Hyundai i30 mezi širokou veřejností. Akce, která do showroomů přitáhne i ty zákazníky, kteří by o Hyundai jinak zřejmě neuvažovali, bude probíhat od konce června do konce srpna 2010. Celkem bude do flotily zařazeno 100 automobilů, které tak během devíti týdnů bude moci vyzkoušet 900 potenciálních zákazníků.

Automobilka nabízí ve spolupráci s dealerem bezplatné zapůjčení automobilu Hyundai i30 Style s motorem 1,6 CVVT (93 kW) na jeden týden, vždy od soboty do pátku následujícího týdne. Půjčované vozy budou na konci akce odprodávány zájemcům se slevou 30 %.

Výbava Style je momentálně nejvyšším stupněm, s jakým je Hyundai i30 na českém trhu nabízen. Aktuální cena půjčovaného vozu činí přes 400 tisíc korun. Ke standardu patří mj. šest airbagů, ESP, 15palcová litá kola, automatická klimatizace, kůží potažený volant, světelný a dešťový senzor, čalounění sedadel látka/kůže, vyhřívání předních sedadel, rádio s podporou MP3 a USB připojením externího datového nosiče nebo monitorování tlaku v pneumatikách.

Zájemce o zápůjčku v rámci megatestu vyplní krátký přihlašovací kupón, který získá u všech autorizovaných prodejců a odevzdá tamtéž. Každý týden budou probíhat losování, z nichž bude určen jeden zájemce, který dostane vůz na týden k bezplatnému užívání.

Ondřej Láník
Diskuze (62)
23. 6. 2010 09:05
Re: JDI DO TOHO
VIDLÁk je človek, ktorý vyrába vidly (prípadne iné ručné náradie do záhrady. Je to múdry človek, musí ovládať aspoň dve profesie - musí byť stolár, aj zámočník, resp. ešte aj kováč.
Jasne, produkty jeho firmy sú jednoduché (autá to nie sú), ale konic-koncov potrebné, a zo svojho jobu slušne vyžije. Vyskúša si trodsiatku, a potom si ju kúpi. Aký problém? ;-)
23. 6. 2010 08:57
Re: JDI DO TOHO
Ta toho "kkt" si sa pasoval sám. radšej sa v diskusiách zaobídeme bez takých ako si ty, pokiaľ sa mieniš vyjadrovať takýmto spôsobom. :-!
23. 6. 2010 08:56
Re: JDI DO TOHO
Ešte mi ukáž niekoho, kto tejto tvojej slaboduchej rozprávke uverí...
23. 6. 2010 08:55
Re: JDI DO TOHO
A nie je úplne jedno, kto ich rozdáva? Hlavne sú zadara... ;-)
23. 6. 2010 08:52
Re: OT: strýček BOB odhalený!!!!
>:D :yes: