Novinky
Zastúpenie značiek osobných áut sa mi zdá celkom slušné, veď primárne ide o veľtrh nákladiakov.
Vidím že vystavuje aj čínsky Gonow, ktorý bol pre mňa na autosalóne v BA asi najväčším zážitkom. Je až neuveriteľné, že aká veľká je priepasť medzi európskymi a čínskymi autami. Minimálne lícovanie dielov, dvere ktoré sa dajú zavrieť len veľkou snahou a násilím, nenavíjatelné pásy, smrad v interiéry (čo na fotkách len potvrdzujú tie stromčeky), je asi len zlomok vecí čo si aj laik hneď všimol.
Bolo to moje prvé stretnutie s čínskymi a nie najlacnejšími autami a musím uznať, že importér musí mať riadnu odvahu toto sem dovážať v roku 2010.
Vidím že vystavuje aj čínsky Gonow, ktorý bol pre mňa na autosalóne v BA asi najväčším zážitkom. Je až neuveriteľné, že aká veľká je priepasť medzi európskymi a čínskymi autami. Minimálne lícovanie dielov, dvere ktoré sa dajú zavrieť len veľkou snahou a násilím, nenavíjatelné pásy, smrad v interiéry (čo na fotkách len potvrdzujú tie stromčeky), je asi len zlomok vecí čo si aj laik hneď všimol.
Bolo to moje prvé stretnutie s čínskymi a nie najlacnejšími autami a musím uznať, že importér musí mať riadnu odvahu toto sem dovážať v roku 2010.
par fotiek hnujdaju,skodovky a renaultu ? cakal som viac alebo v brne nic viac nie je
Aut a fotiek sice malo, no som rad aspon za ten Megane RS a Grandtour GT ktoru su podla mna :yes: :yes: :yes: keby to bolo zadarmo tak idem pozriet aspon tieto dve + i-flow 😉
Pokud někdo zvažuje návštěvu tak důrazně doporučuji ty peníze investovat nějak rozumněji ! Kdyby nebylo srazu youngtimerů a nádherných veteránů v pavilonu A, nebylo by se letos v Brně opravdu na co dívat ! Naprosto nejhorší Autosalon a AutoTec všech dob !!!!!! ...a na Škodu Fabia RS a TSI jsem opravdu nebyl zvědavý 😢 😢
no byl sem tam vloni a teda pár značek sice chybělo ale to mi chcete říct že letos bych ty značky napočítal na jedné ruce? žádné bmw? mercedes, VW, seat, mazda, fiat? pač podle fotek a článku to vypadá že tam letos fakt nic není. škoda😒
tak se taky pridavam k dotazu, to tam opravdu nejsou znacky jako Mazda apod.? Tesil jsem se, ze se podivam na Infinity (zajimave, ze se zacinajici znacka nema snahu dostat do podvedomi - jestli tam teda neni...), ze mozna budu mit to stesti a uvidim Lexus LFA... Kde jsou ty casy, kdy supersporty zaplnily cely pavilon? ;-\ Nema nekdo k dispozici kompletni vycet znacek?
To na Autosalonu není ani Seat a tedy ani čerstvá novinka Ibiza ST???
není, je tam jen škoda, hyundai, renault, a ford, zachranil mi celý výlet Renault day na brněnským okruhu
Info pre vsetkých, ktorí nevedia, kto na autosalóne vystavuje: z osobných áut je to len Skoda, Ford, Renault, Dacia a Hyundai. Jeden jediný pavilón Hotovo. Hirosima hadr.
Teda je to ovela viac Autotec nez Autosalon. Na obranu sa dá povedat, ze horevymenované znacky mali relatívne komplexné prezentácie vsetkých noviniek, okorenené u Renaultu roadsterom Wind a u Hyundaiu nádhernou stúdiou i-flow. A este tak hosteskami, popri ktorých vyzerali tie zo Zenevy ako dedinské Ance 😄
A aby som nezabudol: krcí sa tam i malý stánok cínskeho Gonow-u. Táto cínska paráda vám vyrazí dych svojou úrovnou, ktorá pripomína Bratislavské automobilové závody a ich najznámejsí produkt Skoda 1203. 8-s
P.S. Veterány sú celkom obstojné.
Teda je to ovela viac Autotec nez Autosalon. Na obranu sa dá povedat, ze horevymenované znacky mali relatívne komplexné prezentácie vsetkých noviniek, okorenené u Renaultu roadsterom Wind a u Hyundaiu nádhernou stúdiou i-flow. A este tak hosteskami, popri ktorých vyzerali tie zo Zenevy ako dedinské Ance 😄
A aby som nezabudol: krcí sa tam i malý stánok cínskeho Gonow-u. Táto cínska paráda vám vyrazí dych svojou úrovnou, ktorá pripomína Bratislavské automobilové závody a ich najznámejsí produkt Skoda 1203. 8-s
P.S. Veterány sú celkom obstojné.
byl jsem tam včera a řeknu vám,ještěže jsem měl vstup zdarma,takže lituji jen tu cestu.autotec má ještě nějakou vypovídací hodnotu,ale autosalon je jako nějaká regionální výstavka 😢
Tak to si ***, kamoš. Totálne. BAZ-ka nikdy Š 1203 nevyrábala. Š 1203 produkovala TAZ Trnava - v rovnako pofidérnej kvalite ako domovský závod Škoda, ktorý ho odsunul na Slovensko, keď už končila aj životnosť výrobných liniek, a to iba preto, že neboli schopní vyvinúť nástupcu (toho vyvinuli v BAZ, dokonca v niekoľkých generáciách, do výroby sa ale nič nedostalo zo smutne známych dôvodov).
A čo sa čínskeho výkvetu značky Gonow týka - úroveň ich nových vozov je pribižne zhodná s úrovňou Š 1203 tak po 200 tis. najazdených kilometroch... 😉
Ale pochváliť treba motory - originál Mitsubishi... 😄
A čo sa čínskeho výkvetu značky Gonow týka - úroveň ich nových vozov je pribižne zhodná s úrovňou Š 1203 tak po 200 tis. najazdených kilometroch... 😉
Ale pochváliť treba motory - originál Mitsubishi... 😄
opět se mýlíš ... v Mladé Boleslavi totiž chcípl nástupce ze stejných důvodů jako na Slovensku. Neexistovalo pro něj politické zadání (což bylo tehdy rozhodující), a později byl celý vývoj byl přesunut totiž do BAZu/TAZu. Takže si své nacionalistické kecy strč někam 😉
Aké nacionalistické kecy? Tebe tá angína nejak lezie na mozog asi... Trochu sa spamätaj... :-!
však známe tu písničku o zlých Češích, co BAZu nic nedovolili, bo byli ze Slovenska 😄
Mea culpa. Más pravdu, bola to TAZ, nie BAZ. 8-s Ale úroven bola na úrovni toho GONOWu (teraz myslím klasiku 1203, nie "modernizovanú" TAZ 1500 😉 , tá mozno i ten Gonow predbehla).
nelutujem, ze som v piatok zmenil plan na vikend a ze som do brna nesiel
Mozes lutovat. V partii Iudex, Avantime, Michal Polan a ja by Ti bolo fajn aj napriek mizernému autosalónu.
tu partiu nespochybnujem ....ja som vzal zenu a potomka na vylet 😄 . Do brna sa chystam na Caravaning Brno 7.10.-10.10. 😄
Ano, i když byl autosalon i letos poněkud "regionální", sešla se na něm fajn parta lidí :yes:
Dovolim si recenzi z pohledu ucastnika: [odkaz] 😒
Autosalon? Ten byl minulý rok, většinou byl trend, že každé dva roky byl Autotec a mezitím Autosalon. A letos to mělo připadnout na Autotec, nevím, proč pořadatelé přidali k názvu Autosalon - zřejmě aby přilákali více návštěvníků. Nešlo očekávat velkou účast. Vždyť šlo hlavně o autotec! Vůbec nepíšete o super autobusech, o přehlídce aut z 60. - 70. let. A také super srazu projížďce historických aut. Bylo to super 😄
[odkaz]
Nevím, jestli se mi to zdá, ale na tomhle videu jsem zahlédl nový VW Touareg? Proč se o VW(pokud tam je) nikdo nezmínil. Na autosalon a autotec se chystám zítra, Jsou tam k vidění i nějaké ty Fiaty?
Nevím, jestli se mi to zdá, ale na tomhle videu jsem zahlédl nový VW Touareg? Proč se o VW(pokud tam je) nikdo nezmínil. Na autosalon a autotec se chystám zítra, Jsou tam k vidění i nějaké ty Fiaty?
Překvapilo mě, že se tento rok konal i Autosalon, když má být až příští rok. Navíc v r.2009 se zvažovalo, že se zruší.
Zaradoval jsem se a vyrazil do Brna. Byla to katastrofa. Až na Škodovku šlo o prezentaci lokálních (asi 5ti)dýlerů. Tohle nazvat AUTOSALON může jenom totalní zmetek.
Způsob jakým vlákalo BVV hosty na parkoviště bez jediné zmínky o placení za parkovaní je trestuhodný a podlý. Až při samotném výjezdu ven jinou bránou se najednou objeví cedule parkovné 150,-. Za pomocí elegantní lži jsem odjel bez placení.
BVV styďte se!!!! :no: :no: :no:
Zaradoval jsem se a vyrazil do Brna. Byla to katastrofa. Až na Škodovku šlo o prezentaci lokálních (asi 5ti)dýlerů. Tohle nazvat AUTOSALON může jenom totalní zmetek.
Způsob jakým vlákalo BVV hosty na parkoviště bez jediné zmínky o placení za parkovaní je trestuhodný a podlý. Až při samotném výjezdu ven jinou bránou se najednou objeví cedule parkovné 150,-. Za pomocí elegantní lži jsem odjel bez placení.
BVV styďte se!!!! :no: :no: :no:
Je mi jasné, že výstavba pavilónu P stála nemalé peniaze a predsa len BVV chce ROI čo najskôr, no ak v managemente nesedia naozaj blbci, tak by mali čo najrýchlejšie upraviť svoje cenníky pre jednotlivé podujatia... Takto škodia hlavne sami sebe a svojmu menu. Všetko zachraňuje svojou e😜ozíciou Škodovka, aj keď si myslím, že v jej prípade to je čím ďalej tým viac prejav solidárnosti než kalkulácia nejakého úžitku...
Je to škoda, pretože pôvodne mal byť Autosalon vždy obrok s Autotecom, ale asi chcel management zaplniť čo najviac plôch...
Či toto rozhodnutie aj vzhľadom na situáciu v autobyznyse bolo správne, nechám už na posúdenie ostatných... ;-\