Novinky
mrvolvo
0
Přesně tak, jen bych to samé řekl o Fiatu 500. A o verzi Abarth jakbysmet. Protože Mini? Dobrý. Výrazně předělaná klasika, z historie ponecháno...no...jméno😊...ale je pravda, že je stylový. Avšak Countryman? Jo, je stylový, ale to je * na kabátě taky a nikdo ho nenosí (?). Mě moc nenadchnul. Za 20 let a po dalších a dalších faceliftech, úpravách a nových verzích to bude hroznej bazmek. Proto se modlím, aby Fiat 500 žádnej facelift nepotkal. Ten je totiž pro mě ikonou!
Přejít do diskuze
Tohle MINI je autem, které se stalo ikonou již v době před zahájením prodejů... Absolutní styl. A hlavně, hlavně bude v čase jen a jen získávat nejen na ceně, nýbrž především na... hodnotě. Jestli mi tedy při svém žabím životním rozhledu jako dobře rozumíš.
P.S. Kup dvě. To druhé zakonzervuj a v rocě 2020, tedy až olítáš to první, pak jen opraš a vytáhni na světlo. Rázem budeš jedním z králů silnic. Neboť mít styl je přirozeností než osvícených.
BRAVO MINI :yes:
P.S. Kup dvě. To druhé zakonzervuj a v rocě 2020, tedy až olítáš to první, pak jen opraš a vytáhni na světlo. Rázem budeš jedním z králů silnic. Neboť mít styl je přirozeností než osvícených.
BRAVO MINI :yes: