Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: TPCA zvýší mzdy o 2,5 %, vzrostou i příplatky za směny navíc

TPCA od dubna zvýší mzdové tarify o 2,5 %. Zaměstnancům vyplatí jednorázovou motivační odměnu 4500 korun a zvýší příplatek za mimořádnou směnu z 400 na 600 korun. Vyplývá to z návrhu kolektivní smlouvy, na jejímž znění se dohodlo vedení firmy s odboráři.
Zpět na článek
31. 3. 2010 00:31
náhoda
Pokud chceš řešit platy ve zdravotnictví tak jsi asi na špatné stránce .Dělaj z lidí pitomce...... to je náhoda že se zjistilo že je málo zakázek zrovna když se vyjednává o zvýšení platů!..... mám jenom maturitu ale úplně blbej nejsem......vsadím se že do měsíce se bude opět navyšovat výroba jako pokaždé!..... odbory styďte se!!
neregistrovaný "Focusack"
30. 3. 2010 22:11
Úměrnost mezd
Tak si myslím, že jsou odbory docela chamtivé, vemte si průměrní platy jinde . 27000 hrubeho za dělnickou profesi bez žádné odpovědnosti se mi zdá až moc. A když toto porovnám s platy ve zdravotnictví, tak je to až k pláči. Ono bohužel ve zdravotnictví se stávkuje blbě, páč když stávkují dělníci a nedělaj se plechovky na kolečkách, tak to moc nevadí. Ale když zdravotníci, tak to jsou ti nejvetši mrzaci... a dopňte si ještě co chcete navíc. ps. plat neatestovaného lekaře v mnoha nemocnicích (8-12000 Kč) tak pak kde máme tu soudnost.