Paříž 2010
twistedTSD
0
ano, HTP mělo zejména zpočátku výroby problémy...a co? a jak to souvisí s elektromobilem?
Přejít do diskuze
Já hlavně nechápu, proč všichni dělaji a propagují "auta do města." Dřív se ve městě nedalo akorát zaparkovat, dneska už v tom městě autem pomalu ani nemáš kam dojet, jak je to všechno ucpaný. Elektromobil tenhle problém nevyřeší.
A co ta hromada, která s tím bez problémů jezdí, zcela jistě je xkrát větší než ta první. Tohle HTP nakopávání je opravdu už nuda, a pod článkem o elektromobilu pruda, zbytečná. Zkus něco k věci.
nedokazu posoudit, jak moc uspesna bude tenhle pokus Skodovky, kazdopadne..... vypada nadherne!.. 😄 hlavne ta kola jsou libova. Krasne!
jenom nechápu, když jsou v koncernu, proč postupují samostatně, najděte si teď už celosvětovou společnost better place, tohle řešení se mi líbí,
ujel jim vlak
ujel jim vlak
Všechno hezké ale při dojezdu 140km budu už po ujetí půlky nervozní kde a jak rychle doplnim šťávu, ta komedie na střeše mi asi moc nepomůže. Pro auto do města je to ale zajímavý to jo.
Když on to není vtip... Nebo ti to tak připadá, ta hromada nešťastníků, kteří tento velký omyl financují a budou financovat?
Až na to, že je není třeba hledat, a takových "tendenčních" článků bylo mhohem víc a HTP se dostal i do televize do "tendenčních" hlavních zpráv a na další "tendenční" TV kanály...
Asi to, že to Fkoda řádně vyzkoušela na zákaznících, než zjistila že to h... pojede a je to hromada technických problémů, systém HTP/HTP.
Elektricke Skodovky, i kdyz od Skody Plzen, uz tu byly. Tak ted jen dohnat a predehnat koncern Renault - Nissan, ktery je o mnoho let napred >😒]
Pěkné-malý krůček pro lidstvo,velký pro Škodovku 😄 A pak že se Škoda pod Vahlandem zaměří na low-end modely... 😄 Těšte se na OCtavii III ! 😉 :-!