Ekonomika
T613
0
všechno jde, když se chce 😉
Přejít do diskuze
Sú to všetko staršie modely. Ak bol problém upraviť O1 na montáž novších jednotiek, tak neviem ako v tomto prípade. S tými motormi nie som si istý, ale ťažko všetky plnia predpísané normy.
Tak to by bolo ródeo, keby to začali voziť po Európe. Ale to skôr nie, emisné normy nepustia.
Tagaz [odkaz]
Ižmaš [odkaz]
GAZ [odkaz]
GAZ [odkaz]
UAZ [odkaz]
SEAZ [odkaz]
ZIL [odkaz]
ZAZ [odkaz]
Ižmaš [odkaz]
GAZ [odkaz]
GAZ [odkaz]
UAZ [odkaz]
SEAZ [odkaz]
ZIL [odkaz]
ZAZ [odkaz]
Nie som si celkom istý, Moskvič nedopadol najlepšie, a sú,či boli tam ďalšie, čo je s podnikmi v Zaporoží, v Ižmaši a inde...?
Tak jak tak má Lada velký potenciál! Je to velký automobilový trh a i kdyby tam z pásů sjížděla Thalia s Logem Lada nebo Dáčka tak se na tom Renault asi slušně napakuje. No a vzhledem k tomu jak vypadá Priora atd... tak by jak Thalia tak Sandero nebo Logan byla výhra i pro obyvatelstvo Ruska.
Ak AvtoVAZ nepadne, bude mať Renault lepšie rozbehnutú fabriku, do ktorej sa už skôr oplatí niečo vraziť.
Ak AvtoVAZ padne, renault skúpi haly a pozemky a spraví si tam svoju fabriku na Renaulty a Dacie.
Podľa mňa čaká, ako to dopadne. neverí Rusom príliš, ale ani nechce hádzať flintu do žita. Možno mu daný stav v danom čase vyhovuje.
Ak AvtoVAZ padne, renault skúpi haly a pozemky a spraví si tam svoju fabriku na Renaulty a Dacie.
Podľa mňa čaká, ako to dopadne. neverí Rusom príliš, ale ani nechce hádzať flintu do žita. Možno mu daný stav v danom čase vyhovuje.
Renault Ladu nijak nezachranuje, protoze zadna skutecna spoluprace zatim neexistuje, zadne vyrabene auto Lada zatim nema nic z technologie Renaultu. Lada se vratila k zisku jen kvuli "programe utilizaciji".