Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Ruská automobilka AvtoVAZ se v pololetí vrátila k zisku

16 komentářů

3_diamanty
zachranuje co moze ( dacia, lada )

renault :yes:
Wartburg 353W
Renault Ladu nijak nezachranuje, protoze zadna skutecna spoluprace zatim neexistuje, zadne vyrabene auto Lada zatim nema nic z technologie Renaultu. Lada se vratila k zisku jen kvuli "programe utilizaciji".
Klaudius
Ak AvtoVAZ nepadne, bude mať Renault lepšie rozbehnutú fabriku, do ktorej sa už skôr oplatí niečo vraziť.
Ak AvtoVAZ padne, renault skúpi haly a pozemky a spraví si tam svoju fabriku na Renaulty a Dacie.
Podľa mňa čaká, ako to dopadne. neverí Rusom príliš, ale ani nechce hádzať flintu do žita. Možno mu daný stav v danom čase vyhovuje.
vrkuboy
Tak jak tak má Lada velký potenciál! Je to velký automobilový trh a i kdyby tam z pásů sjížděla Thalia s Logem Lada nebo Dáčka tak se na tom Renault asi slušně napakuje. No a vzhledem k tomu jak vypadá Priora atd... tak by jak Thalia tak Sandero nebo Logan byla výhra i pro obyvatelstvo Ruska.
Klaudius
Nie som si celkom istý, Moskvič nedopadol najlepšie, a sú,či boli tam ďalšie, čo je s podnikmi v Zaporoží, v Ižmaši a inde...?
vrkuboy
No pokud vím tak třeba UAZ se drží a dělá offroady, ale další nevím.
T613
Tagaz [odkaz]
Ižmaš [odkaz]
GAZ [odkaz]
GAZ [odkaz]
UAZ [odkaz]
SEAZ [odkaz]
ZIL [odkaz]
ZAZ [odkaz]
gld
dík za zaujímavý odkaz

záporožec lanos- hardcore >😁
Klaudius
:yes:
T613
takový Tagaz by mohl zde udělat Dacii pár vrásek na čele
Klaudius
Tak to by bolo ródeo, keby to začali voziť po Európe. Ale to skôr nie, emisné normy nepustia.
T613
tak emise by nemusely být problém. Přeci jen to vychází z Korejců
Klaudius
Sú to všetko staršie modely. Ak bol problém upraviť O1 na montáž novších jednotiek, tak neviem ako v tomto prípade. S tými motormi nie som si istý, ale ťažko všetky plnia predpísané normy.
T613
všechno jde, když se chce 😉
Navtech
Ty musíš vědět i to, co bude mít zítra Chosé vysajrinovič k obědu >😁 >😁 :yes:
T613
jak já můžu vědět, co budeš mít zítra, resp. dnes, k obědu 😉 >😁