Novinky
ugro
0
kazdy z tria ma nieco ine do seba ...😊 jeden tam jeden tam😊) a uz je to kazdeho nazor komu co viac sedi a paci etc..😊
Přejít do diskuze
Byl jsi rychlejsi priteli! Dnes bude o cem mluvit 😄 .
Podle me nejpusobivejsi vyssi stredni z nemeckeho tria!
Podle me nejpusobivejsi vyssi stredni z nemeckeho tria!
Ahojá chlape 😉 ,jak jen bych se diplomaticky vyvlíkl >😒] - škodil jsem jinde a jinak >😁 ...
Kaju se - mám neomluvený,že >😒] !A zdravím Tě kolegáčku,dík,že jsi mne ještě poznal a věřím,že se Ti daří na všech frontách ...
No nekecej...tebe jsem tu neviděl jak je rok dlouhej 😉 Jo máš recht...ten Mustang tam trochu je cítit 😉
Musím říci,že si mne tento skvost získal,báječný mix retra a současnosti :yes: .Co se týče zvuku,nevím jak kdo,ale okamžitě mi vytanul na mysli film "Bullitův případ" a fantastická honička...Vzpomínáte na ten zvuk???100% věděli co dělají -> pro mne :yes:
Kazdej takovej motor ma krasnej zvuk...Ferrari zni jako monopost F1...SLR nebo SLS zase jako Messerschmitt 😉
ten zvuk som pocul na zivo, a mne sa vobec nepaci je to vec nazoru .. , McLaren SLR ma presne taky isty krochtavy zvuk tiez na zivo pre mna otrasne ... 😒, kde zvuk ferrari omnoho potavejsi zvuk formule pri dobrych otackach ..
Přesně tak 😉 ten zvuk je orgáč... ne jako uječené motory Ferrari nebo Aston Martin či BMW V10
mi přijde ten zvuk docela fajn. takové trochu utlumené burácení velkého osmiválce. alespon to nezní jako nějaká uřvaná raketa
to je subjektivne. niekomu sa to paci inemu nie. kazdopadne ten zvuk uz akosi patri k AMG a ich motorom, nazivo to znie vacsinou lepsie a ani toto nebude vynimka. 😄