Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Mercedes-Benz SLS AMG – Nový supersport na okruhu

18 komentářů

Well-being
Pokud je ten zvuk u videa autentický, je to příšernost sama.
antiff
to je subjektivne. niekomu sa to paci inemu nie. kazdopadne ten zvuk uz akosi patri k AMG a ich motorom, nazivo to znie vacsinou lepsie a ani toto nebude vynimka. 😄
da_b0mb
:yes:
Tymkoo
mi přijde ten zvuk docela fajn. takové trochu utlumené burácení velkého osmiválce. alespon to nezní jako nějaká uřvaná raketa
positivemind
Přesně tak 😉 ten zvuk je orgáč... ne jako uječené motory Ferrari nebo Aston Martin či BMW V10
jsi.dement?
:yes:
ugro
ten zvuk som pocul na zivo, a mne sa vobec nepaci je to vec nazoru .. , McLaren SLR ma presne taky isty krochtavy zvuk tiez na zivo pre mna otrasne ... 😒, kde zvuk ferrari omnoho potavejsi zvuk formule pri dobrych otackach ..
da_b0mb
Kazdej takovej motor ma krasnej zvuk...Ferrari zni jako monopost F1...SLR nebo SLS zase jako Messerschmitt 😉
Andromeda
Musím říci,že si mne tento skvost získal,báječný mix retra a současnosti :yes: .Co se týče zvuku,nevím jak kdo,ale okamžitě mi vytanul na mysli film "Bullitův případ" a fantastická honička...Vzpomínáte na ten zvuk???100% věděli co dělají -> pro mne :yes:
da_b0mb
No nekecej...tebe jsem tu neviděl jak je rok dlouhej 😉 Jo máš recht...ten Mustang tam trochu je cítit 😉
Andromeda
Kaju se - mám neomluvený,že >😒] !A zdravím Tě kolegáčku,dík,že jsi mne ještě poznal a věřím,že se Ti daří na všech frontách ...
white label
Zdar..., no kde ses "flákal"... 😉 >😒]
Andromeda
Ahojá chlape 😉 ,jak jen bych se diplomaticky vyvlíkl >😒] - škodil jsem jinde a jinak >😁 ...
Ham.
Krásně brutální.
da_b0mb
[odkaz]
webpaja
Byl jsi rychlejsi priteli! Dnes bude o cem mluvit 😄 .

Podle me nejpusobivejsi vyssi stredni z nemeckeho tria!
da_b0mb
souhlas
ugro
kazdy z tria ma nieco ine do seba ...😊 jeden tam jeden tam😊) a uz je to kazdeho nazor komu co viac sedi a paci etc..😊