Novinky
kapitán
0
Hmm.Já také,ale zatím se musím vozit jen v Xantii 😄
Přejít do diskuze
Jediný automobil, jenž drží při životě francouzskou avantgardní kreativitu ve vyšší střední. Přeji mu vše dobré :yes:
hmm, tak stříbrného jsem snad ještě ani neviděl. Vetšina co jsem viděl byla černá, případně tmavě modrá.
Mrknul jsem na tvůj koráb a nevypadá to špatně. A to jsem zaritý odpůrce stříbrné barvy na autech. (sám jezdím stříbrnou Xsaru >😒] )
Mrknul jsem na tvůj koráb a nevypadá to špatně. A to jsem zaritý odpůrce stříbrné barvy na autech. (sám jezdím stříbrnou Xsaru >😒] )
No bola čierna... A pochybujem že si bol medzi Bratislavou a Sencom. A myslím, že mala aj BA značku. Ale gratulujem ku krásnemu autu. :yes: 😉
tak o C6 je to fakt. Zaslúžila by si trocha viac pozornosti. Jediné čo ma se... , že som sa v nej ešte neviezol. Sedieť som sedel, ale to je vieš aký rozdiel. ;-\ A Tatra zase zvádza boj s Truhlíkom.... >😁
tiež som to zažil. Za mnou stál na semaforoch a chlapík tak max. 35. Podla našeho veľmajstra určite nejaká "antoušek" >😁
původně byl i 3.0 V6 benzin, ale tady to stejně nikdo nekupuju ani s naftou, natož s benzinem 😢
Musím se přidat, tohle je opravdu nádherné a reprezentativní auto :yes😒br />
Ale díval jsem se na stránky citroenu, C6 se neprodává s benzinovým motorem, pouze je v nabídce 2.2 nebo 3.0 HDi.Až tak to nevadí, PSA diesel motory umí!
Jenom mít nepotřebný milión a půl...
Jenom mít nepotřebný milión a půl...
včera som ho videl na D1. Stále krásne auto. A na moje prekvapenie v ňom sedel asi 25 ročný chalan... 😉
Ahojky, z vlasntí zkušenosti musím říct, že to vyladěný nejspíš mají, v mém případě je C6 ohledně techniky zatím bez problémů, žádna diskotéka se nekoná😊