Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Citroën C6 Prestige: Prestižní záležitost

27 komentářů

kapitán
Hmm.Já také,ale zatím se musím vozit jen v Xantii 😄
Jediný automobil, jenž drží při životě francouzskou avantgardní kreativitu ve vyšší střední. Přeji mu vše dobré :yes:
Klaudius
Ale možno sa tu dozvieš, že na nemeckú prémiu v ničom nemá...
Klaudius
A Ty si neemigroval, ani neumrel? >😁
Na zdravie! >😁
kuko
hmm, tak stříbrného jsem snad ještě ani neviděl. Vetšina co jsem viděl byla černá, případně tmavě modrá.

Mrknul jsem na tvůj koráb a nevypadá to špatně. A to jsem zaritý odpůrce stříbrné barvy na autech. (sám jezdím stříbrnou Xsaru >😒] )
kuko
som na tom podobne. Ale aj ten posed je super :yes:
jazva
No bola čierna... A pochybujem že si bol medzi Bratislavou a Sencom. A myslím, že mala aj BA značku. Ale gratulujem ku krásnemu autu. :yes: 😉
jazva
tak o C6 je to fakt. Zaslúžila by si trocha viac pozornosti. Jediné čo ma se... , že som sa v nej ešte neviezol. Sedieť som sedel, ale to je vieš aký rozdiel. ;-\ A Tatra zase zvádza boj s Truhlíkom.... >😁
kosmonaut
Přesně tak, je to nádherný vůz :yes:
Mirunek.cz
Jeslti to byla stříbrná, tak jsem to byl já😊😊 a na 25 taky vypdám, i když je mi víc😊😊
jurajos
Tak o C6 tiež nepíšu každý deň! 😉
Sa divím že tu nie je Tatrovkár.
jazva
jéžiš! že sa tu aj ukážeš, chlape... 😉
P 407
Krásné a originální. Dokonalost.
PicoBello
je nas dost co s tebou budeme suhlasit, krasne auto.
kuko
tiež som to zažil. Za mnou stál na semaforoch a chlapík tak max. 35. Podla našeho veľmajstra určite nejaká "antoušek" >😁
kuko
tak Ferrar v ČR pomalu v absolutních číslech dohání skoro Hondu >😒]
kuko
původně byl i 3.0 V6 benzin, ale tady to stejně nikdo nekupuju ani s naftou, natož s benzinem 😢
gld
Mmm, krásne, chcem na vianoce 😄
IPace
s trochou nadsazky je totis C6 exkluzivnejsi nez kdejake Porsche nebo Ferrari
jurajos
Tak vlastní ho napr. aj Maťo Ďurinda. >😁
Aj keď pravda to už nie je žiaden mladík.
bubaaaack
:yes: :yes: :yes:
dr.biker
Musím se přidat, tohle je opravdu nádherné a reprezentativní auto :yes😒br /> Ale díval jsem se na stránky citroenu, C6 se neprodává s benzinovým motorem, pouze je v nabídce 2.2 nebo 3.0 HDi.Až tak to nevadí, PSA diesel motory umí!
Jenom mít nepotřebný milión a půl...
jazva
včera som ho videl na D1. Stále krásne auto. A na moje prekvapenie v ňom sedel asi 25 ročný chalan... 😉
cuoresportivo
souhlas :yes:
kuko
ať si říká kdo chce co chce, tohle auto je podle mě neuvěřitelně krásné :yes:
Mirunek.cz
Ahojky, z vlasntí zkušenosti musím říct, že to vyladěný nejspíš mají, v mém případě je C6 ohledně techniky zatím bez problémů, žádna diskotéka se nekoná😊
P 407
začíná být to autíčko zajímavě vyladěné. Otázka zní, zda je již dostatečně vyladěná i technika. Mě monentálně 407ma bliká a pípá jak o pouti v úplném rozporu s faktickým stavem vozidla, což mě mírně zneklidňuje.