Technika
elektricky ovladane olejove cerpadlo....... nemam slov.. to je uz co za somarinu?? to zas bude zadretych motorov.. ale u fiatu nic nove.. kto chce kam, pomozme mu tam..
konkrétne ktorý nový ale aj starší motor od Fiatu sa zadiera...??
Tanhle motor byl vivnut už dávno před příchodem Fiatu, takže s ním má společnýho asi tolik, kolik Bentley s Hindustanem. Sorry pánové 😄
Doufám že tu globalizaci nedotáhnou až k tomuhle. Že bude americkej motor v Lancii a Alfě Romeo jsem smířenej, nebude mít asi takovej zvuk, jako starý V6 od Alfy, ale hlavně když to pomůže k přežití značek. Ale Chrysler do Maserati?? To už je moc :no:
Sám mám předepsanou výměnu po 10ti, jak u nafty tak u benzínu, žíly mi to netrhá. Navíc, u Fiatů se to rovnou spojí s běžnou servisní prohlídkou 😄
U motorů, které mají najeto víc jak 150 tis se pak doporučuje zkráti interval na polovinu. V USA běžná věc.
Používají se oleje s vizkozitou 5W30 a 10W30 a mohu vám číct, že 5W30 žádný minerál není, ověřovali sme si to. BTW 4 litry toho 5W30 vyjdou cca na 820,- Kč s DPH, takže oproti některým nejmnovaným longlife olejům je to za hubičku a pro motor je určitě lepší kratší výměna. :yes:
U nového auta jsou ještě ty intervaly zkráceny, má se měnit po prvních 1000 mil (nebo km u kanadské verze), pak v 5ti tisících a pak v deseti. Pak po deseti. Aspoň tak to bylo u našeho kousku, dle manuálu.
Hlavně ty motory určené pro americký trh jsou pro něj optimalizované. Na evropské poměry mají malý chladič a často i postrádají chladič oleje (v Jů Es se smí cca 105 kmh). U automatických převodovek je tomu podobně - na evropské dálnici by se US automatika přehřála.
Hlavně co jsem tam byl v listopadu 2008 ve Filadelfii, neviděl jsem (ačkoli sněžilo) ani jedno auto se zimními pneumatikami 😄
Taky mě fascinovaly ty jejich předlouhé třínápravové autobusy. Evropské busy této konstrukce mají 2 ze tří náprav řiditelné (přední a jednu z těch zadních), zatímco ty US busy jen tu přední. No a ty zadní dvě jsou umístěny dost vzadu. Byla celkem zábava pozorovat je na těch pravoúhlých křižovatkách, jak z tý zadní nápravy při zatáčení dycky málem serval pneumatiku 😄
V USA se smí až 120 km po dálnici, a tuším že na jednom místě i 140. je to stát od státu.
Druhá věc je, že když jsme my připo..ně dodržovali limity, všechny kamiony nás předjížděli >😒]
S druhým vozem naopak jezdím prakticky jenom po městě, takže tam to měním jednou za rok, letos s ním najedu necelých 10tis, loni cca 5tis.
BTW tohle měl už Cadillac s digitální palubkou někdy koncem 80. let, takže amíci to taky uměli, to navíc hlásilo i další kapaliny, které dochází nebo je třeba vyměnit, jako např. ATF v převodovce....
Já taky vím, kdy jsem měnil olej, ale nikdy nevíš co se může stát a zmizí ti ze dne na den. A to by pak právě měl signalizovat PC (teda aspoň doufám! >😒] ) Abys to nemusel kontrolovat růčo před každou jízdou.
Když měníš po 6tis tak chápu, že je pro tebe směrodatný údaj časový (asi za ten čas nenalítáš 50tis km že)
Náhlou, velkou ztrátu olej singalizuje kontrolka "závada mazání, nízký tlak". A samozřejmě pak následně kontrolka Mailfunction light (Check Egnine). Zas tak blbý to není.