Ekonomika
RS
0
Mimořádné odměny za včasný příchod do práce nebudou?
vrkuboy
0
To je neskutečný jak ty odbory poslední dobou kňučí jak píchnutá *** za chvilku to tady bude stávkovat jak ve Francii. >😁
Klaudius
0
Ja by som navrhoval pre 150 najlepších pracovníkov telovýchovný víkend ROH v zotavovni vo Vysokých Tatrách.
tí zamestnanci by si pri raste Škodovky a ohlásenom hospodárskom výsledku nejakú tú mimoriadnu odmenu i zaslúžili, bez ohľadu na odbory. Veď sa na tom všetkom podieľajú, tak prečo sa "trošku" nepodeliť 😄
pri pouziti podobneho vzorcu myslenia,a ked sa skodovke darit prestane tak sa zamestnanci v ramci solidarity podelia o svoje uspory?
Samozrejme, budú pre prebytočnosť prepustení, resp. im budú znížené mzdy. Bože, vy sa tu všetci tvárite, ako by ste samy nechceli stále zarábať o niečo viacej...polož túto otázku sám sebe...
Ale končím, lebo nakoniec tu budem vyhlásený za nejakú KOZ-u a to skutočne nie som...len som asi ohľaduplnejší ako väčšina podnikateľskej obce...
Ale končím, lebo nakoniec tu budem vyhlásený za nejakú KOZ-u a to skutočne nie som...len som asi ohľaduplnejší ako väčšina podnikateľskej obce...
A nepočítajú sa náhodou každoročne hospodárske výsledky za uplynulý rok, s podielom vyplácaným vo forme odmien? Niečo sa mi marí.
trochu zle si ma pochopil a navyse neboj, niesom zvyknuty davat ludom nalepky..
mne tu len nesedi ta myslienka - chceme pridat lebo firme sa dari.. teda, odborari chcu.. mozno by bolo dobre si polozit otazku, ktori zamestnanci vlastne stoja za uspechom.. technologovia, konstrukteri, vyvojari, marketingovi pracovnici, strategovia... robosi.. koho z nich odmenit?
no a videl by si ten hukot keby zavod isiel prepustat.. "ani muza zo zavodu ani halier zo mzdy"
mne tu len nesedi ta myslienka - chceme pridat lebo firme sa dari.. teda, odborari chcu.. mozno by bolo dobre si polozit otazku, ktori zamestnanci vlastne stoja za uspechom.. technologovia, konstrukteri, vyvojari, marketingovi pracovnici, strategovia... robosi.. koho z nich odmenit?
no a videl by si ten hukot keby zavod isiel prepustat.. "ani muza zo zavodu ani halier zo mzdy"
otázka, kdy jindy chtít přidat, když ne tehdy, když se firmě daří? Nebo je to podle hesla, já mám málo, tak ostatní taky! >😒]