Novinky
Nie, tomu neverím, japonci nie sú hlúbi ani blbí, ale v EU si proste povedali, že im stačí predať niečo a s tým sa uspokoja. Preto je ich ponuka v porovnaní s EU autami výrazne slabšia. Takmer žiadna príplatková výbava, obmedzená ponuka motorov, zastaralé automaty. Taktiež Legend. Vysokootáčkový žravý atmosférický motor a 5-stupňový automat - to je dávno prežité. V danej triede sa štandard posúva zo 6-tich stupňov vyššie, atmosféru nahrádza turbo resp. kompresor. A hlavne, zoznam príplatkovej výbavy presahuje 10 strán. A samozrejme, na výber je hromada motorizácii...
Potom, co Toyota skončila v Evropě s Camry, Mitsubishi se Sigmou, Mazda s 929, resp s Xedosem a Nissan s Maxinou je to další velký japonský sedan, co končí. Vlastně už zbyly jen prémiovky Lexus a Infiniti. Velký japonský sedany jsem měl rád, líbilo se mi, že byly tak nějak "nad věcí", nedaly se s žádnou evropskou produkcí srovnávat. Možná to byl právě ten problém, proč se u nás tak málo prodávaly.
Máš recht... som zvedavý koľko času prejde než na to prídu Kórejčania, ale sa snáď oni presadia? :-! Možno sa poučia a nasadia včas tak žaidané a v EU nevyspitateľné diesle, nový Hyundai Equus by mohol byť lastovičkou... Aj keď sa pozriem o triedu nižšie na Sonatu a Magnetis prípadne Oprius tak zrovna veľa vody nenamútili a to mali v ponuka aj slušný diesel. ;-\ Už ostáva fakt len Lexusa Infinity s adekvátnou cenovkou MB či BMW a Audi... Frantíci to tiež vzdávajú, Taliani sa do tejto triedy radšej ani nepúšťjú (okrem Masterati), tak je tu už len Jaguar v Indických rukách a Volvo v Čínskych čo zrovna dôveru nevyvoláva. Takže záver: Nemci to vo vyššej triede kvalitne vyčistili a konkurencia v nedohľadne, čo viac si môžu želať? 😄
legenda ukázali (2003 nebo 04?) tak jsem se na netu rozčileně rozepisoval o tom, že takhle nějak měla vypadat E60, a ne ten bangleův horor. Panu Bangleovi jsem se po letech už několikrát omluvil, prostě čas prověří nejlépe, kdo je tu Designer. O tomhle faceliftovaném legendu už ani nemá cenu mluvit, jestli původní design zaujal hladkou elegancí, facelift to auto proměnil v klasický asijskoamerický unisex pro u.s. trh. Jinak to auto bylo velmi dobré, jízdní vlastnosti špičkové, výborný komfort, odhlučnění, mělo ale převodovku, která se nedala srovnat ani se steptronicem roku 2003 natož s dnešními, to byla jeho největší slabina. No, nechť odpočívá v pokoji, tak jako tak mám dojem, že to byla poslední velká, a roduvěrná, Honda, kterou jsme mohli v Evropě dostat, dál už budou hondí řidiči jen pěstovat kytičky. 😉
s tím F/L plně souhlasím. Před tím to auto mělo šmrnc, bylo velice originální. A jakoby se to snažili úplně rozbít aby splynul s davem...
Jinak když Legend této generace dorazil, byl jsem z něj úplně paf. Generace předtím vypadala spíš jako konkurent pro Mercedes - velká limuzína klasického konzervativního střihu, z které jsem měl spíš pocit luxusní a zároveň nudné (a samozřejmě dokonalé) káry. A pak nová generace komplet otočila a najednou tu byl dynamický, moderní sexy sportsedan :yes:
Jinak když Legend této generace dorazil, byl jsem z něj úplně paf. Generace předtím vypadala spíš jako konkurent pro Mercedes - velká limuzína klasického konzervativního střihu, z které jsem měl spíš pocit luxusní a zároveň nudné (a samozřejmě dokonalé) káry. A pak nová generace komplet otočila a najednou tu byl dynamický, moderní sexy sportsedan :yes:
A teraz nech sa z toho človek vysomári.
Vyčnievaš z radu? To je zlé. Ľudia milujú konzervatívny a trvácny dizajn.
Splývaš s davom? Opäť zle, pôvodný originál bol lepší.
Tak prišli zase s dynamickým vozom. Dobre? Asi nie, podľa mizerných predajov.
Nech je tak alebo tak, proste zle to vždy musí byť. Človek je tvor zo zásady nespokojný. S čímkoľvek.
:-!
Vyčnievaš z radu? To je zlé. Ľudia milujú konzervatívny a trvácny dizajn.
Splývaš s davom? Opäť zle, pôvodný originál bol lepší.
Tak prišli zase s dynamickým vozom. Dobre? Asi nie, podľa mizerných predajov.
Nech je tak alebo tak, proste zle to vždy musí byť. Človek je tvor zo zásady nespokojný. S čímkoľvek.
:-!
btw zaujímavé, že sa niečoho predá viac v česku ako v nemecku >😁
Je to velká škoda. Co mně na Legendu vadí, je jeho váha. Kdyby měl tak o 200 kg (alespoň) méně, tak je to raketa. No nic, počkáme si na NSX.
Za druhe az se po nejakych 4 letech budes auta zbavovat, strelis diesel takrka o stejne penez draz, jako sis za nej musel pro koupi novyho auta priplatit. Stejne tak u operativniho leasingu, akorat s tim rozdilem, ze tam se ti na zaklade vyssi zustatkovy hodnoty auta snizi prubezna splatka.
A za treti, a to hlavne - lidi maji radi diesly, dobre se jim s nima jezdi a zamerne si je do svych aut porizuji. Zvlast bavime-li se o dieslech, ktery se dneska montujou do vyssi stredni premie, existuje jenom maloco, co jim lze vytknout.
Je to škoda...
2) s úsporou souhlas, ale ne každý točí 50k km ročně
3) záměr to není, prostě podlehli vábničce úspor. Vytknout lze hlučnost, vibrace a vysokou náchylnost k poruchám ( to se netýká jen špatné nafty )
Výsledek: benzín 😄
Ono i benzinovým 6válcem se dá udělat slušná spotřeba. Táta se Superbem 1 2.8V6 dokáže (pod dozorem mámy >😒] ) dlouhé trasy zajet klidně za 8l.
Na druhej strane si nemyslím, že táto uniformita je dobrá. *Je jedno o aké produkty sa jedná, všade sa presadzujú 2-3 výrobcovia... Vznikajú akési multipoly, kde sa už ani nejedná o to ponúknuť zákazníkovi čo chce a zarobiť na tom, ale len čisto a čisto zarobiť, nech je produkt aký chce.... 😒
Jinak souhlas, v respektuhopdné nabídce - 5,6,E,80/70, včetně toho Jaguaru není problém si vybrat.
U té 9-5 bych byl však opatrný, koukal jsem na ní v neděli v Motole, stála tam za plotem až překvapivě nejiskrnná.
Jen tak mimochodem, stryc je druhy nejhorsi ridic, kteryho znam (nejhorsi je jeho syn) >😁