a nie taka vysoka kapota, auto bez vyhladu, zbytocne vysoke s prilis malymi kolesami, proste nefunkcny tvar
cinske vyrobky vbyvaju take nefunkce, ale uz som videl aj normalne
ked idem robit auto tak ho spravim poriadne a nie taku skatulu, nech kupuju debilly, a prd oni nekupuju
Wartburg 353W
0
tohle auto je potreba chapat jako upgrade scooteru a riksy, ne jako nahradu auta stredni tridy. V mestskem indickem provozu je pudorys pravdepodobne mnohem zajimavejsim parameterm nez jizdni vlastnosti a velikost kol. Ted se na auto.cz psalo o tom, ze se Nano neprodava podle planu. Ale uz se nepsalo, ze od zahajeni prodeju, kdy nejprve nestacili kryt poptavku, uz asi 2x zvysili cenu.
zdravy rozum
Ten prostor unitr je prils velky - zbytecny a s vyuzitim to nema nic spolecneho
a kola jsou moc mala
ja vim ze to nemusi byt stredni trida, ale i indove uz videli auto, a tohle ma zbytecne tvary, jako od nedouka
zdravy rozum
z vozu neni pro vysoku kapotu vyhled a k takemu reseni neni zadny duvod,
skoda ze nereagoval warti i na tuto skutecnost, sam by pak pochopil ze z jeho prispevku je ucelovost a bezduvodnost videt
jo kdyz se neco vynecha a pak zvani...
Klaudius
0
Na nick "zdravy rozum" je zbytocne reagovat - navyse si kludne vystaci sam. >😒]
vrkuboy
0
Dokonce bych se nebál citovat jeho větu "Ten prostor unitr je prils velky - zbytecny a s vyuzitim to nema nic spolecneho" ovšem v jiném kontextu... s jeho hlavou >😁
zdravy rozum
No jasne naco tie je priestor vpredu pred hlavou a vzadu nad hlavou ked uz beztak direkcka tou konstukciu trpi, teda viem si predstavit ten podvozok aky je
a ze vy ste vseci rovnaky a na vec a anispatny vyhlad nereagujete, smejdi >😁
cinske vyrobky vbyvaju take nefunkce, ale uz som videl aj normalne
ked idem robit auto tak ho spravim poriadne a nie taku skatulu, nech kupuju debilly, a prd oni nekupuju
a kola jsou moc mala
ja vim ze to nemusi byt stredni trida, ale i indove uz videli auto, a tohle ma zbytecne tvary, jako od nedouka
skoda ze nereagoval warti i na tuto skutecnost, sam by pak pochopil ze z jeho prispevku je ucelovost a bezduvodnost videt
jo kdyz se neco vynecha a pak zvani...
a ze vy ste vseci rovnaky a na vec a anispatny vyhlad nereagujete, smejdi >😁