Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Dovoz ojetin v roce 2010: Pořadí značek

25 komentářů

Katikakus
Koukam, sama vonavka po nemeckych duchodcich.

Zajimalo by me, kdo sem taha 10 a vice let stare vraky. Pocitam, ze vetsina z tech dovozu byla "omlazena" a skutecny vek bude jeste vyssi. :no:
kuko
třeba já si loni registroval 9 let starý vůz nižší střední, ale kupoval jsem ho s jasnou historií a ve výborném stavu (právě proto jsem raději investoval do dovozu než brát nějaký vrak ze zdejších bazarů), ale uznávám, že budu asi spíš výjimkou v této věkové kategorii 😄
RS
S tim vrakem to je sporadické. Předpokládám, že drtivá většina jsou Octavie a Fabie. U nich jsi na 12 resp. až 15 letech stáří, a za kdovíjaké vraky to nepovažuji. Po silnici jezdí spousta mnohem horších a majitelům se o nějaké Fabii jen zdá.
twistedTSD
že by ten, kdo si mladší dovolit nemůže?
Anonym
že, těch se sem tahá dost, zejména britské, staré německé, italské a americké značky.

Zájem o ty auta je, tak se tahají.
euro89
Přesně, já si nechal loni dovézt Deltu HF Integrale z roku 1990, ale zatim má pořád britský doklady, takže ve statistice zahrnutá neni. 😄 Celkově znám hodně lidí, co dováží hlavně yungtimery... asi nejsem jediný, kdo si myslí, že nejlepší auta byly od 70. do začátku 90. let :yes:
ryccardo
No vidíš a hned by tě tu někdo mohl nařknout jakej starej nemoderní vrak si to sem přitáhnul. Kamarád ji taky měl a pak ji *** prodal asi za 50000 korun, protože se mu nechtěla udržovat. Je to ale jedno z nejlepších aut v jakým jsem kdy jel 😉 Ti ji docela závidím.
euro89
Copak, nařknout mě může kdo chce a za co chce, ale mě to bude jaksi u pr... >😁 Radši bych jezdil ve 20 let starý omlácený a prorezlý Y10, než v nový Octavii >😒] Jinak co se týče toho tvýho kamaráda.. opravdu měl Integrale a ne jen "obyčejnou" Deltu I? Protože kdyby prodal Integralu za 50tis.Kč tak by byl fakt hloupej. Tyhle auta maj i v hodně špatnym stavu cenu kolem 3,5-4tis. EUR u 8V a kolem 5-6tis. EUR u 16V a to mluvim o stavu před kompletní renovací.
ryccardo
Právě že měl ten vůl Integrálu. Sice 8V s trochu nemocným motorem a lehce rezlou a otlučenou, ale takovou raritu a on to prodá za pakatel. Málo který dnešní auto by se s tím mohlo jízdníma vlastnostma měřit. A jak tomu krásně fungovala 4kola. Kam se na to hrabe Haldex. >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ryccardo
Ne nevím, nikdy jsem ve 4X4 oktávce nejel. Děkuju za poučení.
st.paul
Na túto tabuľku by sa mal pozrieť importér značky Alfa Romeo, prípadne "koncernisti", ktorí majú pocit, že o tieto autá nie je záujem. Počet dovezených áut hovorí minimálne o dvoch veciach. V prvom rade o reálnom a hmatateľnom dôkaze, že záujem na trhu je a veľký (90% dovozov je model 159) a v druhom fakt, že ceny nových AR sú jednoducho a slušne povedané scestné.
euro89
Kde jsi přišel na to, že 90% dovozů je 159??? Nevyšší počet dovezených Alf je do 10 let stáří a druhý nevyšší počet je do 15 let staří... takže bych to viděl spíš na nějaký 156 a 147.
boberko
Parda71 (BMWfans)
No jo, ty víš úplně všechno od rally po seznam dovezených Škodovek, že? >😁
Dej si raději zcuka s wolffem, oba se nad sebou zamyslete a jděte do sebe.
RS
😄 :yes:
boberko
Parda71 (BMWfans)
>😁 :yes: Teď jsi mi to nandal.
Ne, vážně. Sleduji tvé příspěvky delší dobu a je to jeden žvást vedle druhého. Vážně bys měl uvážit své setrvání zde, škodíš tím okolí a vlastně i sobě. Jaký jsi asi hlupák dostatečně vystihuje tvůj příspěvek, na který reaguji 😉 :yes:
BeranK
Cosworth se snaží být vtipný a parafrázovat místního guru, ten sem výraz kovboj (plestejšnový, bazarový atp.) zavedl - tohle je ale ukázka, že když dva dělají totéž není to totéž a opičící se nikdy nedoisáhne alespoň úrovně originálu. Nebiju se tady za žádnou značku, ale Ford patří k těm mým oblíběnějším a aby se za ně tady bralo takovéhle hovádko, to mně docela prudí - Ford ano, tenhlě šašek ne!
boberko
Parda71 (BMWfans)
Máš úplnou pravdu. Taky bych zrovna nechtěl takového "kolegu" fanouška mé oblíbené značky 😉
:yes: pro tebe 😉
boberko
Parda71 (BMWfans)
Jenže ono to dost dobře nejde nereagovat na tebe. Člověka s tak rozvinutou demencí bych marně hledal, takže mě celkem baví s tebou konverzovat a smát se nad tvými příspěvky. Už jsem to radil tobě i tvému kolegovi z léčebny wolffovi. Popřemýšlejte o sobě, o svých komentářích zde a taky nad reakcemi na ně. Poté někoho nazývej pitomcem.
das_autos
dneska se to tu nějak mydlí.Slováci se slovákama,češi s čechama.Není von dneska ouplněk? >😁
Parda71 (BMWfans)
Je mi jedno, kdo je jaká národnost. Co mě nenechává chladným jsou stupidní příspěvky coswortha, wolffa a podobných plkařů, do kterých si vždy rád rýpnu 😉