Ekonomika
nie nebola. ale to casopisovym odbornikom typu BeranK nevysvetlis. Ako tomu u vas horite ? unas je to chrobak truhlik, u vas myslim brouk pytlik. vie sa o tom uz dlho a tym, ze robim kde robim a moc sa tym netajim, som o tom vedel. podal som len informaciu, ktoru som si nevycucal z prsta lebo som nejaky odbornik caz auta, ale preto, ze som o tom vedel ako o fakte. no niekto to tazko znasal (vysypal kopec invektiv) ked som mu to s chutou pripomenul, pretoze som od decembra cakal, ze ako typicky kecalek sa zasa k faktu ze sa ix35 a venga vymenia, bude vyjadrovat uz ako k samozrejmej veci, hoci mesiac do zadu z toho robil famu a zhadzoval ma. :-!
Kde je strýček bob? Opäť by nám raz vysvetlil, že kórejci robia iba atrapu áut, ktoré si nikto nekúpi.
Nereagoval ani pri predaji 5,75 milióna áut hyundai/kia vo svete. Žeby ho smiech pri predajných číslach prešiel ? Neverím ... jedine, žeby akurát skladal zálohu za nového hyundaia >😁
Nereagoval ani pri predaji 5,75 milióna áut hyundai/kia vo svete. Žeby ho smiech pri predajných číslach prešiel ? Neverím ... jedine, žeby akurát skladal zálohu za nového hyundaia >😁
vida, když jsem před časem psal (ještě s jedním uživatelem) ,že se ix35 bude stěhovat do CZ, tak to přeci jen nebyla fáma.
Hold, zřejmě dobrej koncern 😄 ... - Hyundai nejkvalitnější značkou v Německu!
[odkaz]
- Vynikající hodnocení i30 na Fifthgear a Autocar!
FIFTHGEAR - 4 "hvězdičky" z 5 : [odkaz]
AUTOCAR - 4 z 5!: [odkaz]
[odkaz]
- Vynikající hodnocení i30 na Fifthgear a Autocar!
FIFTHGEAR - 4 "hvězdičky" z 5 : [odkaz]
AUTOCAR - 4 z 5!: [odkaz]
Páči sa mi ix35, ale okrem dizajnu nič moc a teraz keď sa bude vyrábať v problémových Nošoviciach, tak to je koniec hlavne pre zákazníkov, kto si to kúpi je jeho vec. Nechcem robiť zlú reklamu, tú si Nošovice s lenivcami urobili sami.
Hyundai chce v Európe preraziť, ale takto to ľahké mať nebude.
Hyundai ukázal, že je kvalitná značka (Autobild qualitat 2010), v Amerike je veľmi obľúbená značka (Genesis, Sonata).