Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Druhá generace Hyundaie i30 - První foto

9 komentářů

100oktanu
No doufám, že konečně bude nabízet i30 to, co je u konkurence v této třídě běžné - jako třeba xenony apod. Taky by potěšily takové maličkosti, jako možnost otevřít/zavřít okna klíčem a spousta dalších drobností...
_patrik
Jak praví mich77, není to žádný Accent/Verna. Jednak k tomu dospěl samotný carscoop na tom mém prvním odkazu - a ti hoši měli možnost si v Kanadě Accent při premiéře prohlédnout. Za druhé sem dávám odkaz na "kanadský" Accent MR2012 (ne na loňskou pekingskou Vernu) - při pohledu na zadní světla hatche je jasné, že mají jinou polohu i tvar než u i30 na zdejších spy fotkách: [odkaz] . Ano, nový Accent se v hatchi celkově dost podobá stávající i30, což je matoucí. Jelikož ale i30 a Accent se nejspíš nebudou prodávat souběžně ve stejném regionu, tak si to zřejmě Hyundai lajsnul.
Giddys
Tak tak pán má pravdu. už mám i kompletní auto, ale vzhledem k tomu kde pracuji ho tu nezveřejním. Nicméně se není na co těšit. Je to takový patvar.
mich77
Jestli myslíš odkazy od patrika, tak to není Verna, ale opravdu i30.
pavelda
Není to náhodou už představená Hyundai Verna ? Podle interiéru mi to tak přijde,ale je to jen můj názor.
_patrik
Dám sem ještě další 2 odkazy s dobrými fotkami, včetně interiéru. [odkaz]
[odkaz]
mich77
No mají to v článku o rok posunuté. Masová výroba je plánovaná na prosinec tento rok, takže představení počítám někdy na podzim 2011.
jakobo
I30 by měla být už na konci roku 2011 !!!
chester
[odkaz]