Ekonomika
alambert
by mě zajímalo, jak může někoho napadnout, umístit panel rádia až pod ovladače klimatizace...to já asi nikdy nepochopím... >😁
petrumr
já to mám na fabce taky a když se ti rádio opakuje na maxidotu,tak nevím co nemůžeš pochopit.Nebo pužíváš auto k něčemu jinému,myslím,že důležitější je mět po ruce tlačítko ofuku,než vidět na displeji jak se tá písnička jmenuje.
alambert
takze si mam priplatit za velky dotykovy displej radia, ktery pak sice budu mit u kolene, ale to vubec nevadi protoze mam jeste maxidot pred ocima? no ja nevim hele... >😁
co se tyce ovladani, tak ja osobne teda vetsinou saham na radio mnohem castejs nez na klimu... :-!
co se tyce ovladani, tak ja osobne teda vetsinou saham na radio mnohem castejs nez na klimu... :-!
petrumr
podle odborníků na dopravu dotykový displej odvádí pozornost.Nech si tam základní rádio a nemusíš na 800km na nic šáhnout.Prostě nastartuješ a jedeš ,jiná by byla,kdyby se v tom střídali řidiči s jiným repertoarem a nebo by nechtěli poslouchat stanice s celorepublikovým signálem.
alambert
ty jsi komik... >😁
Podle dnešního testu spolehlivosti se toto auto umístilo na samotnem konci zebricku 70-ti automobilu. Nedokazu si predstavit toho blbce, ktery si dnes pobezi takove auto za pul mega koupit..... :-!
Tak nyní už opět znám aktuální cenu NOČNÍ MŮRY :-!
Náhodou ideální vůz pro záletníka. Ustaraná ženuška volá - hele, Pepo, kde zas jsi?
Odpověď - ále, zas stojím na R47 (a užívám si >😁 ). Něco se asi zase pokazilo (mezi náma).
Náhodou ideální vůz pro záletníka. Ustaraná ženuška volá - hele, Pepo, kde zas jsi?
Odpověď - ále, zas stojím na R47 (a užívám si >😁 ). Něco se asi zase pokazilo (mezi náma).
Navíc 1.4TSI nijak neposílila, prodává se pořád se stejným výkonem 103kW a pro 110kW verze s CNG.