Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ferrari FF: Premiéra před Ženevou

17 komentářů

Hamunasakra
Myslíš prodejní propadák? To spíš ne - reakce sou sice rozporuplný, ale těch nadšenejch je víc než dost. Podle všeho to bude skvělý auto! :yes: 😄
Hamunasakra
Californie má fakt hezkej zadek - na to že se tam musí vejít střecha tak dokonce fantastickej. Tohle je ale geniální karoserie a jako celek to je podle mě brilatní auto :yes: 😄
CHerokee
:yes:
CHerokee
Než se auto stane legendou musí něco dokázat, taky to může být propadák.
_MT_
Tenhle model by se mi líbil jako samostatná verze. Jako nástupce 612 zkrátka postrádá eleganci klasické karoserie.
CHerokee
Zajímavé. Ferrari obvykle vzbuzuje modely jednoznačné reakce v kladném slova smylu stejně jako Aston Martin...tentokrát to tak není. Tomu autu vážně něco chybí.
vozítko zajímavý, jen doufám, že to není nástupce 612 !!! doufám, že příjde nové elegantní klasické GT
ondras007
Mám uplně stejnej názor. California je nejhezčí auto....
Johny.Rico
Ještě, že má Ferrari tu Italii a F430... jinak bych se musel asi jít voběsit... :no: 8-s 8-s 8-s
zlysoused
To auto podle mě už teď patří mezi největší legendy Ferrari. No a ty videa, krása. :yes😒br />
Myslím, že premiéra Aventradoru bude trochu ve stínu.
Subaru4ever
To video je klenot 😄 :yes: ... styl Michaela Baye jako vyšitý >😒] :yes😒br />
To si snad budu pouštět každý den před spaním 😄

Na FF se mi nelíbí jediná věc - a to neplynulá spodní linka oken. Jak se to okno za dveřmi nejednou zlomeně zvedne. Bije mi to pořád do očí 😒

Dětská sedačka a lyže a lyžáky mě rozesmály (ve vztahu k Ferrari) >😁 ... jenže já bych je tam vozil taky >😒]
Subaru.in
Mne se take libi, asi kvuli tomu, ze je to zase neco jineho... a zato po dlouhe dobe Ferrari chvalim. Vyvoj nezastavis... :yes: :yes: :yes:
Rojin
:yes: kolik fanouškovských očí se muselo rozplakat při zhlédnutí tohoto videa - je špičkový a běhá z toho mráz po zádech.
RS
Já jsem z něj naopak nadšen, po F430 a F458 Italia nejkrásnější Ferrari posledních let.

To video pod článkem, to by mohl být celovečerák. Nádhera :yes:
Rojin
Je to odklon od tradičních tvarů, právě proto si myslím, že nový zákazníci jsou připraveni.
Mě se líbí, ale souhlasím s tebou, že ferrari má ve své stáji i jiná dílka, která se mi líbí víc a hlavně jsou takový agresivnější. :yes:
jirka1203
ja by som napriklad nemal problem ani s nadupanym SUV od ferrari :yes:
CHerokee
Klidně se do mě pusťe. Nesrovnávám teď s obyčejnými auty a nejsem odpůrce Ferrari, ale tento typ s novým designem a tvarem karoserie se mi nelíbí. Zlatá California...ta je u mě mezi nejhezčími auty. Prohlídl jsme si ji a prolezl na vlastní oči, ale tohle mě za srdíčko nechytá. To radši nějakého Astona nebo Maseratti.