Technika
zdravy rozum
BMW znizilo hmotnost svojho auta.
Kedze je auto teraz lahsie, je mozne aby malo aj slabsie (a lahsie tycky(prvky) zavesenia kolies).
Nie je bez zaujimavosti, ze podobnu hmotnost ako BMW na zaveseni kolies odobralo, tak lamborghini naopak na zaveseni kolies pridalo, co je to to horsie ze je to tzv. neodpruzena hmotnost a kolesa horsie kopiruju cestu, podobna ako tazke kolesa od cesty odskakuju.
>😁
Kedze je auto teraz lahsie, je mozne aby malo aj slabsie (a lahsie tycky(prvky) zavesenia kolies).
Nie je bez zaujimavosti, ze podobnu hmotnost ako BMW na zaveseni kolies odobralo, tak lamborghini naopak na zaveseni kolies pridalo, co je to to horsie ze je to tzv. neodpruzena hmotnost a kolesa horsie kopiruju cestu, podobna ako tazke kolesa od cesty odskakuju.
>😁
asi počítají s větším namáháním než BMW
zdravy rozum
Nie ta hmotnost je tam zbytocna, zo zleho konstrukcneho riesenia, nadbytocna. Dokonca ani zavesenie nie je kvoli nej prevnejsie, tuhsie.
a kurnik.. sis vzal pravítko a spočítal sis to dle fotky jo? >😁
zdravy rozum
Ta ne podla pravitka.
Takle je to😒br /> Napriklad.
Destnik co ma nahore kovovy hrot. Nic neni treba pocitat. 😐
Takle je to😒br /> Napriklad.
Destnik co ma nahore kovovy hrot. Nic neni treba pocitat. 😐
zdravy rozum
A to spocitane BMW je teraz v casopise, persne asi 500 g na polos.
Podla rozmerov a metrialu podla obrazka u lamba vidim ze aku to ma asi hmotnost, tak asi 600 az 1000g.
To vidim. Napriklad aku hmotnost by mala tvoja past z hlinika? tipujem tak do kila tiez. 😄
Podla rozmerov a metrialu podla obrazka u lamba vidim ze aku to ma asi hmotnost, tak asi 600 az 1000g.
To vidim. Napriklad aku hmotnost by mala tvoja past z hlinika? tipujem tak do kila tiez. 😄
Ale zy chvíli přijde "zdravý rozum" a vysvětlí nám, že to je křáp, který je měkčí než trabant.
Vlastne ty nie si sudca.
Ale treba byt na nich tvrdy. Aby sa mohli zlepsovat.
Ale nemaju radi teplotu.
Nieco tam uz vsak je aj teraz rozne drziaky, kolesa, dokonca som videl aj plastove(kompozitove) rameno zavesenia motora.
Dali by to do formuly keby to islo...
Skor sedadla, ale tie maju byt co najlacnejsie. Zaujimave by boli bocne vystuhy karoserie, vystuhy A stlpikov...