FRPE
0
To nemyslíš vážně? >😁 Pokud teda nemyslíš starou Octavii z padesátých let ... :-! :yes:
Přejít do diskuze
nové octavie a fabie už vcelku vypadají k světu už bych zvažoval jejich koupi ale prostě nevím jetli je to návrhy ze strany škody nebo skopčáků ale prostě se mi na škodovkách nelíbí mnohé řešení hlavně interiérů co do prostoru, motorově se to dá ale holt některé nedostatky škodovek kterými docela trpěly vozy let minulích na ty se nedá jen tak zapomenout......ale jak říkám poslední modely škodovek už začínají být opravdu velmi zajímavé
jj, bez 4x4 mi fabia scout připomíná tehdejší felicii s černými lacině působícími plasty nebo fabii junior.
Pravý scout je jen Octavia, roomster s fabií si jen hrají na něco co nejsou a to je škoda 😒
Pravý scout je jen Octavia, roomster s fabií si jen hrají na něco co nejsou a to je škoda 😒
A co třeba diodová světla proč se Škoda nemůže dostat tam kde uš všichni dlouho jsou asi to nevihovuje německému majiteli!Přeji škodě víc volnosti ze strany NDR! :-!
...na yetiho jsem se tešil, studie byla svěží a hravá, nikoliv však přehnaně tvarovaná, proporčně velice vydařená. Po studii přišla už klasicky rána v podobě, která vlastně evokuje disproporční PŘEDMODEL kdysi vydařené studie, ale věřím, že slepý patriotismus zvítězí a budeme zase všichni oslavovat vřele novou "vydařenou" škodovku.
velka skoda ze fobia scout neni aj 4x4, bez toho je to onicom uplne podobne ako roomster scout ;-\