0
Sporty Wagon je opravdu krásný.Záď mi připadá trochu ukradená z Peugeotu 407SW. Jenom tam přihodili ty světelné sloupky, aby to nebylo tak nápadné. Však mrkněte na recenzi 407SW na tomto webu.
Přejít do diskuze
Design Kie rychle dospívá k velké míře důslednosti a zdá se, že také ubývá dekorací (pro mě jako přívržence jednoduchosti je to plus), jde z něj příjemný pocit sílící robustnosti a solidnosti. Myslím, že Peter Schreyer dostává do rukou velmi slušnou platformu, na které může stavět dál - tak uvidíme, jak se po Excee'du projeví dál. Minímálně na něj ted čeká další práce na konceptu Kue, a taky dopracování produkční verze Soulu. Soul už je schválený do výroby a jsem na něj dost zvědavý, protože by měl doplnit mezeru modelové řady Kie o "malý minivan/crossover/lehké SUV" někde v segmentu nižší střední až malá (= Ford Fusion, Nissan Qashqai...). České zastoupení Kia by imho potřebovalo posílit marketing Ria II (HB), jinak globálně velmi úspěšného, ale v ČR neznámo proč zatlačeného do pozadí a v současnosti překrytého cee'dem.