0
Toto je us fakt o subjektivnosti. Moje favoritky su 7,11,13. Mrzi ma ze je tam menej brckavych bab as na tu 9 je to slabe a este mi tam chyba nejaka pekna aziatka. Minuly rok bol lepsi vyber 😉
0
asiatky tam byly, dokonce i jednu mulatku jsem tam potkal,,,ale nejhezčí a asi i nejochotnejsi tam byla slecna od BMW kterou jsem ale na fotkách nevidel + Alfa rozhodne nezklamala,,,mela jako vzdy ty nejhezčí hostesky.. jinak super oblecky mely take slecny u Miniků,,kde taky byla nejvetsi zabava, hudba i Dj.
No, tak letos je to jako každý rok... všechny beru, žádná mě nechce... ostatně je to přesně obráceně jako s auty... Takže jak z toho... tedy letos se opět potvrzuje, že žena je vůbec to nejkrásnější ve vesmíru, co lze spatřit... Dvacet šest tváří a... dvacet šest světů... tak do kterého vstoupit, jakou sopku probudit, jaké gejzíry vyvolat... No, tvář jak od Modiglianiho, ta dvojka... to je téma pro básníka... to je svět nocí s Měsícem v poháru, to je svět pravdy, který nikdy neodhalíš. Jedenáctka... nejkrásnější oči noční Ženevy... bravo pohled, bravo slova, která, byť nevyřčená boří zdi touhy... a pak dvacet šest... s dokonalým držením těla... jo, to je svět vtesaný do žuly tvé vášně... Tak vyber jeden z těch světů... všechny mít nemůžeš... přesto, o všech smíš snít... P.S. Bravo fotograf... umí zachytit paprsek věčné krásy, umí zachytit rodící se sluce... :yes:
Já trochu rejpnu 😉 - 26ka má pěkný pumpky, ale jinak mi moc neříká.
😄 Jo, pumpky dobrý... Já na ní ocenil především ten elegantní postoj... kterej jí dokonale vykresluje...
tady nejsme v přípravce do umělecké školy... >😁 😉 :yes: tak jakýpak vykreslování.. buď má, anebo nemá.. >😁 a Abarth.. ten sakra má.. >😒] 😉 :yes:
>😁 >😁 Jo, to uznávám... málem mi u Abarthu ruply tanga... >😁 😉
Snažil jsem se být objektivní a nehledat "chyby", ale zároveň zachovat svůj pohled na "věc" a vybrat takové adeptky, co se mi skutečně líbí. Nakonec jsem udělil plný počet bodů čtyřem krásným slečnám. Neznáme jejich jména a tak jen tedy číslem: č.2 č.6 č.11 č.13 Neuděli jsem žádnou "0", protože se domnívám, že žádná ze zúčastněných není natolik neatratktivní.
Ten první snímek osmnáctky... tak té bych uměl říct taky pár dobrejch fórů... BRAVO :yes: Sakra... do kolika má otevřeno výstaviště... 😉
Moc mě kočky neoslovily... až na desítku, tý jsem dal jako jediný 5 bodů. Ještě pohorky místo podpatků a hurá v Jeepu do lesa >😁 >😒]
číslo šestnáct si pamatuju z Lipska! Pózovala mi u Brery >😒]
Když nad fotkou děvy podržíte kurzor, tak se zobrazí text: "Fotografie automobilu". To jen pro připomenutí, na jakým serveru vlastně jsme.. 😉
Bylo by možne umístit na váš web jeden nebo vice souborů na download se vsemi fotografiemi z Ženevy? Hodilo by se mi to,abych nemusel stahovat jednotlive po kazde fotografii a mohl si je vsechny v klidu prohlidnout.
Má číslo 14 je 13. (včíl 12.3. v 21:1😄 u mne jest na místě 1. A proč? Neb je hezká, moooc :yes: :yes: :yes:
Doplňte prosím u jednotlivých galerií odkliky - další a předchozí! Jejich absence dost ruší při procházení rozsáhlých fotopříloh. Díky 😉 😄 :yes: A u Aston Martin chybka - na snímku není "Rapide".
Parádní, jen nevynechávat u některých i fotku celé postavy - jinak přeci nemohu patřičně hostesky obodovat >😒]
Ale ne, dělám si legraci - moc pěkné. Už se těším na letošní Brno, bude určitě zase na co koukat - a tím nemyslím jen autíčka :yes😒br /> Případně fotogalerie z předchozích brněnských autosalonů naleznete na mém webíku [odkaz]
Ale ne, dělám si legraci - moc pěkné. Už se těším na letošní Brno, bude určitě zase na co koukat - a tím nemyslím jen autíčka :yes😒br /> Případně fotogalerie z předchozích brněnských autosalonů naleznete na mém webíku [odkaz]
Ano, o šest míst postoupila má krásná favoritka oproti včerešku, jen tak dál děvče, jen tak dál. A která že to je? 14ka :yes: :yes: :yes:
Je škoda, že jsou fotky většinou je v detailu. Pokud by druhá fotka ukazovala celou postavu, tak by to bylo ještě zajímavější. Třeba "9" v galerii Rinspeedu (v minišatech) vypada super.
Sakra, co to vidím? První místo získala tvoje maminka... v lehkém nedhledu tě hladí po vláskách. Já myslel, že tohle je anketa zrychlenejch tepů, žaludskejch es a závratí z tušenejch rozkoší... Brácho... koukej už se konečně odstřihnout od pupeční sňůry... jinak se ti může stát, že největší vzrušení budeš zažívat v mlíčňáku u tvarohovýho hřebenu...
Cožpak jste si nevšimli?! Krása, kouzlo, něha a přirozenost. To všechno má dívka 25. Je to orginální děvče s jiskrou v očích a inteligentním výrazem. Je to dívka, holčička i žena v jednom. Ano, dívka 25!
vsechny holky sou hezke to ste nevideli mou starou hosi.takze nepomlouvejte,nevim co bys delal kdyby ona delala.klidek pohoda aspon ze je takova stranka kde se muzes vynadivat .dik a ta hosteska c.14 ta kamo ta je fakt hezka doopravdy
VDC
Nejlepsi je 13. Ale oci by nemusela mit hnedy. 😒 Ne, ze by to ovsem nebylo pro me jedno, ze. >😒]
nooo....ked to porovnam s Nitrou,tak tu to bol samy odpad.....v Nitre boli neskutocne krasne zeny...
prosím vás, foťte je z lepších stran! některé modelky jsou pěkné, ale mohli by být ještě hezčí >😁
Nuž mňa vždy lákali viac ladné krivky automobilov a pohľad na prales než ženská. Pozriem sa a nič. Ale musím povedať, že tá č 11 je veru naozaj očarujúca. :yes: