Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Visualtech Growler E 2011: Jaguar E se vrátí

8 komentářů

eLzyx
Zase vizualizují, slibují a skutek utek. Před rokem představili studii reinkarnace Volvo P1800 a stále nikde nic. Jsem zvědav, jak dopadne tento Jaguar. Podle mě zůstane jen u renderu. Bohužel
Pekelná Micinka
Nejstručněji: Jakž takž nápady na špatném místě.
gld
S tými právami na e-type neviem neviem. Oni to nazvú growler e a basta..na súde by jaguar asi nepochodil.

A s tou druhou časťou tvojho príspevku úplný súhlas, jaguar E-type bol ikonou okrem iného aj kvôli svojej relatívnej dostupnosti. Vtedy, v dobách jensen interceptorov a podobných fár to muselo byť naozaj revolučné.
Anonym
moc hezký kousek, taky doufám že to neskončí jen výrobou pár ks
ManInBlack
Na originál to sice nemá, ale je to důstojný nástupce. Ale líto je mi hlavně jedné věci - většina majitelů tohle auto koupí, strčí do garáže, přikryje plachtou a šlus 😒
euro89
Tohle auto je fakt nádherný, byla by škola ho vyrobit jen ve čtyřech kusech za nesmyslnou cenu. Mě by se líbilo, kdyby ho vyráběl přímo Jaguar souběžně s XK jako sériovku, jen by novej E-Type byl cenově výš (ideálně ho postavit jako konkurenci k SLS AMG). :yes:
CHerokee
Nádherné. A se známkou...nebude se to jmenovat Jaguar. Ale TATA by s nimi měl navázat spolupráci.
Subaru.in
Jedna vec mi prijde divna.... nejsem si zcela jisty zda takovou soukromou akci si muze dovolit cizi firma bez povoleni materske firmy Jaguar?

Jeste bych doplnil, ze tehdy E-type byl technicky revolucni avsak cenove velmi dostupny vuci konkureci a ne jen pro zilionare...