Ekonomika
zdravy rozum
Jednoducho to nie je jedna firma.
Skoda je orientovana na iny segment, na lacne, nie prilis kvalitne auta. Tomu zodpoveda aj jej vyvoj, je nekvalitny nie pre odbornost ale preto, ze to co v Audi konstruuju pol roka robia v Skode 2 mesiac, kvoli peniazom.
Inak to dopadne tak, ze sa zase bude vyrabat v Bratislave, kde aj zamestnanci dostali vyssie premie ako v Skode.
Jednoducho, ked chcu Cesi vyssie mzdy musia si zalozit vlastnu automobilku.
A tiez dokazat, ze si na seba vedia zarobit. :yes😒br />
Smejdi odborari by mali vypracovat riadnu analyzu😒br />
V Audi je tolko zamestnancov, tolko zisk, tolko odmena.
V Skode je ...
A nie chceme 5% alebo 3 alebo ine cislo z brucha!!!!
Skoda je orientovana na iny segment, na lacne, nie prilis kvalitne auta. Tomu zodpoveda aj jej vyvoj, je nekvalitny nie pre odbornost ale preto, ze to co v Audi konstruuju pol roka robia v Skode 2 mesiac, kvoli peniazom.
Inak to dopadne tak, ze sa zase bude vyrabat v Bratislave, kde aj zamestnanci dostali vyssie premie ako v Skode.
Jednoducho, ked chcu Cesi vyssie mzdy musia si zalozit vlastnu automobilku.
A tiez dokazat, ze si na seba vedia zarobit. :yes😒br />
Smejdi odborari by mali vypracovat riadnu analyzu😒br />
V Audi je tolko zamestnancov, tolko zisk, tolko odmena.
V Skode je ...
A nie chceme 5% alebo 3 alebo ine cislo z brucha!!!!
Ještě štěstí, že dělám v relativně malý firmě a odbory tu nejsou.
Navíc to srovnání.Vždy v historii platilo,že v koloniích nikdy nebyla stejná úroveň mezd jako u kolonistů. :-!
Tak nevím možná jste zaměstnán pro jinou německou automobilku ale na pozici uklidu po skončení směny, Já třeba pracuji ve škodě 17 let. a je pravda že uváděný průměr mám, ale zas lidi co pracují se mnou na lince nedosahují částky uváděné ani omylem. je to tak já sním tři čtvrtě kuřete a vy čtvrt průměrně jsme měli oba půlku ale já hlad mít nebudu. Jinak když to vezmeme jak to je ve státě stát je v dluzích přesto státním zaměstnancům přidává, škoda je silně zisková a má rekordní prodeje tak proč by neměla svoje lidi kteří ji to vyrobily finančně ohodnotit. Navíc je to ve škodě většinou tvrdá ruční práce na rozdíl od třeba Audi.
Fakt se mi hrozne libi jak lide delnickych profesi hodnoti ekonomicke moznosti firmy :yes: