Technika
Na zákony .... , přezouvám až po dušičkách.
Já podle předpovědi počasí. Na nějaký zákony jim taky...
No a já jsem minulej rok jezdil celý léto na zimních kolech, stejně by další zimu už nedaly. A že by se nějak výrazně zhoršily jízdní vlastnosti, to jsem teda nepozoroval.
Btw. tady to neustálý nakazování dělá z lidí blbce. Přece když někdo chce jet v zimě ve 20 pod nulou na letních gumách, je to jeho boj, buď pojede opatrně krokem, nebo skončí na střeše v příkopě a bude mít na krku způsobení dopravní nehody. Neustálé omezování svobody jen aby se zavděčilo výrobcům všeho možnýho, to je cesta do pekla.
Btw. tady to neustálý nakazování dělá z lidí blbce. Přece když někdo chce jet v zimě ve 20 pod nulou na letních gumách, je to jeho boj, buď pojede opatrně krokem, nebo skončí na střeše v příkopě a bude mít na krku způsobení dopravní nehody. Neustálé omezování svobody jen aby se zavděčilo výrobcům všeho možnýho, to je cesta do pekla.
Jen tě asi nenapadlo, že při té jeho cestě do příkopy na střeše, může poměrně snadno "přibrat" (taky do "pekla") někoho sebou, i když zrovna ten zimní pneu naopak má... :no:
P.S. Pokud zrovna tohle považuješ za omezování osobní svobody, pak (v principu!) můžeme zrušit silniční předpisy vůbec, včetně homologací pro silniční provoz, každý si doma něco "svaří" a přednost bude mít silněší/větší...
P.S. Pokud zrovna tohle považuješ za omezování osobní svobody, pak (v principu!) můžeme zrušit silniční předpisy vůbec, včetně homologací pro silniční provoz, každý si doma něco "svaří" a přednost bude mít silněší/větší...
Další případ - předjede tě policejní auto, zastaví tě a řeknout ti žes nebyl připoutanej a zaplatíš jim pokutu. Jak dokážeš žes připoutanej byl? Prostě buď zaplatíš, nebo se budeš hádat, ale proti slovu 2 policajtů neuděláš nic a zaplatíš nakonec stejně.