Novinky
zino
0
no ale vysvetli to zadubencom... 😉 :yes:
Přejít do diskuze
ja by som sa len tak spytal.. Ked idete v aute dve osoby, cize dajme tomu dvaja 80 kilovy chlapi, to je 160 KG, pocitujes tuto hmotnost v aute? Lebo ja nie a dokonca necitim ani ked si sadnu 3= 240 KG. Takze pri nejakom dobrom diesli ktory ma ten povestny krutak vyssi ako benzin nemoze byt reci o tom ze ma vyssiu hmotnost o 150 - 250 kg. Problemom su ine veci. Aj audi A5 ma tusim okolo 1800 KG a nikomu to nevadi. A ked davaju do BMW 5 alebo AUDI A6 dvolitrovy diesel s 130KW co su auta daleko tazsie, tak malokto sa odvazi z novinarov napisat ze su to tazke auta na take male motory. Chce to trosku objektivnosti.
V tom pripade je to 1352 - 1576 kg vs 1373 - 1590 kg, coz jenom potvrzuje, ze ta auta vazi prakticky stejne, staci?
Hmotnosti stareho Focusu sem davam, protoze se jeste prodava a je jizdne nejlepsim autem mezi kompakty a novy jaksi oficialni technicke udaje na webu jeste nema.
Novy je mozna lehci, ale jizdne se udajne staremu nevyrovna.
Ta auta jsou hmotnostne plne srovnatelna a rozdily jsou minimalni. Vysoka hmotnost je blabol. Na cisla se vyprdni a projed se.
Novy je mozna lehci, ale jizdne se udajne staremu nevyrovna.
Ta auta jsou hmotnostne plne srovnatelna a rozdily jsou minimalni. Vysoka hmotnost je blabol. Na cisla se vyprdni a projed se.
Uklidni se, tady mas odkaz na Focus - oficialni web😒br />
[odkaz]
Tady mas odkaz na web Opelu😒br /> [odkaz]
U Opelu nejde dat primy odkaz, klikni na zalozku hmotnost a zatizeni.
By mne zajimalo, odkus sis vycucal ty hmotnosti ty, kdyz na oficialnich webech jsou ty, co uvadim ja.
Jeste jednou - zapoj mozek a prestan papouskovat nesmysly nejakeho pisalka. Idealne se tim autem projed a udelej si vlastni nazor. Papirove udaje maji k realite hodne daleko.
Tady mas odkaz na web Opelu😒br /> [odkaz]
U Opelu nejde dat primy odkaz, klikni na zalozku hmotnost a zatizeni.
By mne zajimalo, odkus sis vycucal ty hmotnosti ty, kdyz na oficialnich webech jsou ty, co uvadim ja.
Jeste jednou - zapoj mozek a prestan papouskovat nesmysly nejakeho pisalka. Idealne se tim autem projed a udelej si vlastni nazor. Papirove udaje maji k realite hodne daleko.
Vsadím boty, že kdyby se to takhle nerozkřiklo a ty si nevěděl, že je její hmotnost vysoká, při samotné jízdě by si to pořádně nepoznal.
Tyhle reci o vysoke hmotnosti uz nejsou vtipne. Astra ma od 1298 do 1515kg, Treba u Focusu je to 1352 - 1576 kg.
Ano, nepatri k nejlehcim, ale v ramci tridy nijak extra nevybocuje. Nepapouskuj, co nejaky novainar nekde nekdy napsal a vsichni to po nem kopiruji, ale zkus zapojit vlastni mozek.
Ano, nepatri k nejlehcim, ale v ramci tridy nijak extra nevybocuje. Nepapouskuj, co nejaky novainar nekde nekdy napsal a vsichni to po nem kopiruji, ale zkus zapojit vlastni mozek.
start/stop systému mi připadá dost omezující a hlavně nechápu proč to musí být připojeno na pásy řidiče. Já se chci přeci rozhodovat jestli si vezmu pásy nebo ne, tak proč by to za mě mělo dělat auto?