Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Mazda CX-5: Koncept Minagi se začne vyrábět v roce 2012

Koncept crossoveru, který byl představen na letošním autosalonu v Ženevě, se bude prodávat pod označením Mazda CX-5.
Zpět na článek
Avatar - Pekelná Micinka
19. 4. 2011 13:02
Re: Uz se mi zda...
Diakritiku a interpunkci, prosím!
19. 4. 2011 12:39
Re: Uz se mi zda...
Mazda dela kvalitne zpracovany auta, vcetne podvozku atd. Bohuzel v soucasne dobe u nich nestoji za nic motory. Kvuli EURO5 jsou priserne nastaveny. Ja nam 3 jeste tu prvni s 1.6 a kdyz jsem jel s tou novou tak je to fakt hure zprevodovkovany. Nevim teda jaky je ten diesel 2.2, ten by mozna nemusel byt spatny, ale prijde mi na 3 uz tezky.
Za cca rok uvazuju o zmene auta tak cekam jake budou a jestli uz konecne ty nove SKY motory..no uvidime, kazdopadne to cekani je dlouhe.
19. 4. 2011 12:01
Re: Uz se mi zda...
Chapu tvoji nedockavost a je pravda, ze tato velka dira u Mazdy je krokem, ktery bych nazval ..."Do or Die"

Jinak receno ... Mazda pripravuje kompletni ofezivu novych motoru, prevodovek, karoserii ...atd. Proste a zkratka roky 2012-2015 jsou nesmirne dulezite pro celkove preziti a vzkriseni znacky jako takove, bud se to povede nebo Mazda bude pohrbena jeko velky podnik.

Pokud to chapu spravne, tak klicem Mazdy je a bude hlavne inzenyrstvi a motory nez jen design, jez by meli pozvednou jmeno automobilky.

Doufejme ze se to podari...
Avatar - Ghostyx
19. 4. 2011 11:13
Uz se mi zda...
ze to s tim natahovanim ponekud prehaneji. Chapu tsunami je tsunami, ale uz to tady melo byt v prodeji aspon od zacatku letosniho roku. ;-\ Autak je to veru peknej. :yes: