Technika
Ten v článku asi má pravdu, ale😒br />
1) stejný článek se objevil i u konkurenčního webu
2) pro obyčejné lidi co málo jezdí, po městě například, je dojíždění pneu OK
Sám jsem loni v létě ujel 3000km po jižní Evropě po zimních, a vzorek ubyl o 1,5mm. A bylo to bez nějakých problémů.
1) stejný článek se objevil i u konkurenčního webu
2) pro obyčejné lidi co málo jezdí, po městě například, je dojíždění pneu OK
Sám jsem loni v létě ujel 3000km po jižní Evropě po zimních, a vzorek ubyl o 1,5mm. A bylo to bez nějakých problémů.
Nedávno jsem byl na autodromu Most. Na předku zimáky Polaris 165/70, na zadku letní Dunlop 185/60. Mimo pískání v zatáčkách žádnej problém. Video z okruhu zde [odkaz]
Ahoj motoristi 😄 ,
děláme průzkum trhu pro jednu parkovací aplikaci. Tímto bych vás všechny chtěla poprosit o 3 minuty času které zabere vyplnění našeho krátkého dotazníku [odkaz] .. Předem moc děkuji všem co se zůčastní. Zdar 😄
děláme průzkum trhu pro jednu parkovací aplikaci. Tímto bych vás všechny chtěla poprosit o 3 minuty času které zabere vyplnění našeho krátkého dotazníku [odkaz] .. Předem moc děkuji všem co se zůčastní. Zdar 😄
Že se prodlužuje výrazně brzdná dráha, to je nesmysl. Pokud se kola zablokují (nemám ABS), měkčí pneumatika se lépe přilepí k silnici než tvrdá letní a auto zastaví dřív. V zatáčkách možná nesedí tak dobře, ale díky novým tlumičům to není nijak poznat. Že je menší styčná plocha s vozovkou je taky nesmysl pokud kolo není přehuštěné a jeho rozměry jsou stejné jako u letního.
Navíc kvalita jízdy po našich zničených cestách je lepší na zimních pneu - jsou měkčí, lépe tlumí nerovnosti. Nevím jak jinde, ale v Brně vždy po zalepení výtluku vznikne na silnici výrazný hrb (po měsíci je na stejném místě výtluk opět), jízda na tvrdých letních pneu je potom velmi nepříjemná. Ke zvýšení hlučnosti nedochází ani náhodou, naopak rázy od kol jsou menší.
Měkká směs se při prudkých manévrech deformuje a neposkytuje zdaleka takovou přilnavost, jak bysis myslel. Ať už v celku, či na úrovni mikrodeformací běhounu. Styčná plocha je menší, protože zimní pneumatika má mnohem více drážek, mikrodrážek a celkově více prořezaný dezén. A k hluku jen tolik, že po přezutí na letní můžu mít puštěné audio na nižší hlasitost.
Ale klidně dál jezdi na zimních lépe, než na letních. Jen tě prosím, dost daleko ode mne.
S těmi rozbitými silnicemi po zimě je to asi česká specialita. Nedávno jsem byl v Německu a silnice tam po zimě rozbité nemají. Navíc jsou rovné, u nás to při jízdě houpe ze strany na stranu. A to jsem jezdil i po okreskách.
Je neuvěřitelné, k jaké "blbosti" se mohou nezasvěcení dobrat na základě rádoby logických úvah.
Kdyby se ty zimní gumy v létě chovaly nějak nepatřičně, hned bych je vyměnil. Ale ony se nepatřičně nechovají...
Zkuste se trochu zamyslet😒br /> Není náhodou pravda, že zimní i letní pneumatika provozem stárne a směs postupně tvrdne? Není to taky důvodem, proč se nedoporučuje používat starší pneumatiky i když nejsou ojeté? Asi si řeknete, že toto tvrdnutí směsi věkem je nepozorovatelné, ale to je blbost. Stará zimní pneumatika po pár letech může klidně v létě mít tvrdší směs než úplně nová letní (alespoň mě to tak připadá). Na její tvrdnutí nepůsobí jen přirozené vysychání a steření, ale hlavně agresivní chemické zimní prostředí. A málokdo asi po každé jízdě pneumatiky umývá a ošetřuje regumem. Navíc když se ojede, valivý odpor se zbroušením dezénu sníží, mnohdy až pod úrověň nové letní. Nemluvím teď o vlastnostech takové pneu třeba na vodě, ale za normálních podmínek prostě její chovaní nelze rozeznat od letní. Žádné klouzání se nekoná, to mám možnost testovat na starém Masarykově okruhu každý den. Moje auto je navíc hodně čitelné a problémy s přilnavostí dává hned najevo. Žádné ESP nic nevyrovnává a řízení bez posilovače dává skvělou odezvu, takže vím, že se něco děje ještě než přijde do tuhého...
Toto rychlé tvrdnutí směsi dnešních pneu je skutečně problém a nejen na autech. Na motorku jsem si koupil zadní gumu z aukra. Závodní, skvěle "lepivá" guma za desetinu ceny, tomu jsem neodolal. Říkal jsem si, je úplně nová, i když někde leží snad 4 roky, nemůže být ještě ztvrdlá. Ale to jsem se krutě spletl. Ta guma byla tak neuvěřitelně klouzavá, že každý rozjezd znamenal prokluz kola. Zadní brzda i při lehkém sešlápnutí hned kolo blokovala taky. Bylo vidět jak je její povrch úplně lesklý, vytvrzený. Nepomohlo ani důkladné napuštění regumem. Protože nejsem sebevrah, vyhodil jsem ji a koupil úplně novou.
Samozřejmě z jednoho příkladu nelze dělat obecně platné pravidlo, čert ví v jakém prostředí ta guma byla, možná ji tak změnila nějaká chemikálie.
Tak a do mě, to jsou ale zase nesmysly, že? 😉
Znám dost lidí, kteří za rok najezdí rovnoměrně cca 3000 km. Tito, kdyby se drželi pravidla o nestaré zimní gumě a použití letních v létě, tak po čtyřech letech vyhazují zimní obutí do šmelcu s naprosto neopotřebovaným vzorkem. Většinou to jsou lidé, kteří jezdí s rozvahou a klidným tempem (ze sídliště do Lídlu). Jim se vyplatí nechat auto na zimních a po pár letech zase přezout na nové.
Ještě dodám, že pokud někdo standartně jezdí v běžném provozu na pískající gumy, tak je to blázen. Je totiž už na krajíčku adhezních možností. Stačí pak už hodně málo a vůz vystřelí z oblouku ven (třeba je na silnici trochu písku, spadané listí....) A nám nezbyde, než se nad takovím to řidičem kochat ve večerních zprávách.
Nesnaž se tady vyvracet něco, co vyvrátit nemůžeš. Tvoje pocity je věc první, jak se věc fakticky má je věc druhá. Opravdu nikomu nevymluvíš, že je zimní guma na léto dobrá. Akorát se tady zesměšňuješ a na propagandu z článku to nesváděj. Myslím, že zdejší diskutéři takové věci ví i bez článku.
I letos jsem si dal "závody do vrchu" (Dušná) těsně před přezutím na letní a znovu hned po něm. Ten rozdíl musí poznat i blodnýna s policajtem na palubě. Na měkých lamelách se kola v ostře projížděné zatáčce prostě sunou do boku a nedrží zvolenou stopu... Na léto mám teď CSC3 a na zimu CWC 810, takže obojí značkové pneu od Continentalu.
Lamely v gumách hlavního dezénu pod 4 mm? ony tam ještě nějaký sou? já bych řekl že NE 😄
NAVÍC - KDO má lepší stabilitu, méně tvrdýho odstakování, lepší přilnavost i spotřebu???
příklad, máš tady typickou fabii a dvě sady gum používaných v létě - jsou to kola jaký tam prostě škodovka dává z výroby😃
letní ->DUNLOP 195/55 R15
zimní -> Barum Polaris 2 165/70
Noo zkuste hádat, JAK to je 😄
Větší spotřeba? hehe - Těžko anežko. Možná tak o 0,1 litru na sto.
Ale sou zimní a zimní - je rozdíl zda vysokorychlostní zimní nebo nějaké traktory či protektory na Felcii za pár babek.
Já ma zkušenosti jen s těmi vysokorychlostními zimními, které práve nemaj ten kalsický traktorový vzorek.
schválně-> co má větší spotřebu
Dunlop 195/55 R15 a nebo Barum Polaris 2 165/70 R14? 😄