Ekonomika
LudaBaxa
0
Výborně, vybral si pár věcí z celého auta. Jestli se chceš dál hádat, tak si pokračuj, ale já u toho s dovolením nebudu. Je vidět, že o takové výrobě nemáš nejmenší šajn >😁
Přejít do diskuze
petrumr
ABS má jaký?stejný jak fabia I?Broučku pokrok jde rychle a ty ty pomluvy nezastavíš,protože nestíháš si číst technické info,co je novýho ve světě aut.I to tvoje pomlouvaný HTP není stejný jak u FI,baterka taky,pneu jsou conti vyrobený v květnu a v červenci sla fabka na pás-ty taky nemohla mět FI.pouuzdra na nápravě jsou ty větší-ty taky neměla FI.Mám pokračovat neználku? 😄
Bože, přemýšlej. Myslíš, že na tvojí Fabii použili nově vymyšlený a vyrobený díly? Půlka dílů tvojí Fabie je pořád Fabie stará. Ty si myslíš, že vyvinuli komplet nové auto? Myslíš, že na tvojí Fabii nejsou díly ze skladů?
PS: Pomluvy na Škodovku nepíši, beru škodovku jako jakékoliv jiné průměrně dobré auto v dané kategorii. Jen holt nejsem škodovácký onanista.
PS: Pomluvy na Škodovku nepíši, beru škodovku jako jakékoliv jiné průměrně dobré auto v dané kategorii. Jen holt nejsem škodovácký onanista.
petrumr
ty pomluvy na škodovku ti nejdou.Stav se a můžeš najít nějaký díl co je starší rok než auto a dostanež skotskou.Co tam najdeš staršího ročníku je asi deep purple 😄 😄
A tim chceš říct, že tvoje škodovka je stvořená z nových dílů.. Jestli ano, tak si naivnější, než jsem myslel.
petrumr
má svoje motory a motor dělá auto.Ten motor co Saab vyrobil s tou proměnou kompresí zaprasil olejem celý švédsko a prot skončil.Nejnovější verze podvozku, brzd atd-Saab má velký zásoby zastaralých dílů, co chtěl namontovat na auta před deseti lety a nestihl to. 😄
petrumr
včem je lepší saab než fábia.V ceně?máš pravdu, saab je dražší, ale otázka jestli ta cena odpovídá technice.Třeba ta mlhovka uprostřed v zadu?nemá podle vyhlášky být 25cm od okraje vozidla??? 😄
petrumr
Mají pujčený, ale dovedou to splácet prodejem výrobků.Saab jenom žvaní kolik aut chce prodat, ale skutek utek.Prostě vyrobit něco dokáže každý, ale prodat už ne a Saab umí vyrobit, ale neumí prodat a proč to neumí prodat? 😄
Tak teda nechcem bonzovať, ale pre operatívny leasing predjaca cenu zreálnil dostatočne...
někdy by ses mohl zamyslet, než vypotíš podobné perly 😉
ukaž mi jedinou automobilku, která nemá ani korunu/eur👋dolar/yen půjčený :😉
s cenou je momentálně problém (v ČR/SR) hlavně u modelu 9-5. A co jsem četl, tak za to může centrála, která není ochotna povolit importérovi "zreálnit" cenu. Jsme prostě malý trh, a zjevně pro ně nehraje roli, jestli tady za měsíc prodají 2 nebo 3 kousky....
9-3 má ceny velice slušné, trošku nad mainstreamovou konkurencí. Ano, je už starší, ale v některých oblastech dokáže držet krok i s o generaci mladšími modely
ukaž mi jedinou automobilku, která nemá ani korunu/eur👋dolar/yen půjčený :😉
s cenou je momentálně problém (v ČR/SR) hlavně u modelu 9-5. A co jsem četl, tak za to může centrála, která není ochotna povolit importérovi "zreálnit" cenu. Jsme prostě malý trh, a zjevně pro ně nehraje roli, jestli tady za měsíc prodají 2 nebo 3 kousky....
9-3 má ceny velice slušné, trošku nad mainstreamovou konkurencí. Ano, je už starší, ale v některých oblastech dokáže držet krok i s o generaci mladšími modely
petrumr
položme si otázku proč ztratil důvěru?, protože prodává auta za milion, který milion jenom připomínají.A ještě dodatek, dobrý hospodář si peníze nemusí pujčovat 😄
no hlavní bude,zda-li vydrží SAAB do uvedení 9-3,navíc se teď má začít prodavat 9-4x,tak držme palce a ono to nějak dopadne,nic víc se bohužel dělat nedá 😢
výrobce ti může být ukraden - záruka se vztahuje na prodejce a náhradní díly problém nebudou ani kdyby Saab zanikl 3x za týden. Vem si Rover - 10 let po smrti a seženeš na něj vše bez problémů a za normální ceny.