Ekonomika
pane Cernak, argument c.1!!! je bezpecnost!! co existuje vic?
a argument c. 2., je ze se nemusite bat, ze kdyz nekde 9-5 zaparkujete, ze ji tam nenajdete, coz u Audi nehrozi.... pravda pri operativnim leasingu Vas to nemusi az tak mrzet...
a argument c. 2., je ze se nemusite bat, ze kdyz nekde 9-5 zaparkujete, ze ji tam nenajdete, coz u Audi nehrozi.... pravda pri operativnim leasingu Vas to nemusi az tak mrzet...
"tres kronen"... napul spanelsky a napul spatne svedsky. Urcite jsi mel na mysli TRE KRONOR..
Skôr som to myslel tak, že je pre neho prednostný vlastný HU trh a na tie zvyšné serie...
Tak do tohohle se míchat nebudu. Téma SK-HU je poměrně ožehavý. Já to musím vědět - v minulý práci jsem měl kolegyni ze Slovenska 😄
Tak, tak a hlavne do konca júna musím objednať a keď mi šéf poslal za akú cenu sa dá momentálne kúpiť skladovka A6 Avant... tak argumenty prečo čakať dochádzajú... 😢
To jo, to by si zasloužil Je to skvělý auto 😄 A až budu velkej, tak si ho taky koupím >😁
ano ano, tohle všechno vím, i to že importér se snaží zapracovat na cenách, ale vzhledem k "důležitosti" zdejšího trhu mu Tres Kronen moc nenaslouchají 😉
samozřejmě se zde asi nikdy nebudou Saab prodávat po tisícovkách, ale aspoň pár stovek ročně by si zasloužil :-!
samozřejmě se zde asi nikdy nebudou Saab prodávat po tisícovkách, ale aspoň pár stovek ročně by si zasloužil :-!
Snažíme se, snažíme se, ale my jsme jen dealeři, takže si nemůžeme dovolit zas kdovíjak obří akce (nejsme politická strana). Pro CES je importér v HU a ten taky rozhoduje. Ale i VM to řek při převzetí Saabu, že celosvětově má Saab slabej marketing. Ale doufám, že se to zlepší, abych měl na chleba >😁
ta černá 9-3SC je přesně podle mého gusta. Jen ať jich ještě pár vyrobí, abych si jednu za 5-10 let mohl koupit po nějakém důchodci z Reichu >😒]
importér by trošku taky mohl zapracovat na marketingu. Po chvilkové kampani na 9-5 je teď zase ticho po pěšině, třeba F/L 9-3 vůbec nepodchytili, přitom upgradovaný 2.0T benzin má velice zajímavé paramatry které určitě stojí za pozornost
importér by trošku taky mohl zapracovat na marketingu. Po chvilkové kampani na 9-5 je teď zase ticho po pěšině, třeba F/L 9-3 vůbec nepodchytili, přitom upgradovaný 2.0T benzin má velice zajímavé paramatry které určitě stojí za pozornost
Ono to všetko aj bude, len treba vymyslieť ako...